cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » La uzinele din Cugir: Tot mai mulţi şefi, tot mai puţini angajaţi

La uzinele din Cugir: Tot mai mulţi şefi, tot mai puţini angajaţi

Publicat în 29.05.2013 la ora 21:25

secretar-stat-vizita-fabrica-armeÎn urmă cu câteva zile a avut loc la Cugir o întâlnire la care au luat parte prefectul Gheorghe Feneşer, subprefectul Cornel Murg, senatorul Teodor Atanasiu, Mircea Trifan – directorul Fabricii de Arme, Romulus Micu – directorul Uzinei Mecanice, Nicuşor Mihai – administrator special la cele două uzine din Cugir şi Călin Furdui, managerul oraşului Cugir, reprezentant al primarului Adrian Teban. Discuţiile au vizat viitorul celor două fabrici din oraş, precum şi programul de dezvoltare a acestora. La finalul reuniunii, s-a solicitat administratorului special al uzinelor, Nicuşor Mihai, să renunţe la una dintre cele două fabrici administrate pentru că este şi director comercial în cadrul Romarm, dar şi consilier judeţean şi astfel ar putea urmări mai atent activitatea uzinei aflată în grija sa. 

Facebook 

Acest articol a fost citit de 793 ori

Comentarii

3 Comentarii la La uzinele din Cugir: Tot mai mulţi şefi, tot mai puţini angajaţi

 1. perseu Răspunde

  29.05.2013 la 21:40

  vai de pl voastra

 2. ovidiu balamireanu Răspunde

  30.05.2013 la 22:15

  SE POATE DESCURCA MIHAI NICUSOR CU 3 SALARII MINIME PE ECONOMIE ???CRED CA-I ESTE FFF GREU ….SARACUL DE EL NU STIU CUM MAI POATE REZISTA !!!

 3. ovidiu balamireanu Răspunde

  30.05.2013 la 22:20

  OARE CAND DNA-UL SE V-A OCUPA DE AVERILE DIRECTORILOR SI ADMINISTRTORILOR DE FABRICI DIN CUGIR ??? NU-I MAI SATURA DUMNEZEU DE BANI SI DE FUNCTII !! MACAR DACA LE-AR OCUPA PRIN CONCURS !!!NICUSOR SI ATANASIU AU FACUT PRAF FABRICILE DIN CUGIR !! ACUM SE INTERESEAZA DE ELE ??? NU S-AU SATURAT SA MINTA MUNCITORII ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.