cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » La Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir au fost reluate activitățile din cadrul celui de-al doilea sezon al proiectului „O seară de poveste”

La Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir au fost reluate activitățile din cadrul celui de-al doilea sezon al proiectului „O seară de poveste”

Publicat în 30.01.2016 la ora 9:58

elevi-singidava-cugir-o-seara-de-poveste-ian-2016În urmă cu câteva zile, Școala Gimnazială „Singidava” Cugir a reluat activitățile din cadrul celui de-al doilea sezon al proiectului „O seară de poveste”, într-o atmosferă presărată cu zâmbete, bucurie, emoție și voie bună.         

Satisfacția preșcolarilor, participanți la manifestare, alături de care s-au aflat părinții sau  bunicii lor a fost oferită de personajele de poveste interpretate de elevii clasei a III-a B îndrumați de doamna învățătoare  Mihaela Codea.

Alături de elevii școlii „Singidava”, micuții de la grădinițele „Prichindel” și „Voinicel”, au dansat si s-au jucat împreună.  Activitatea s-a dovedit  a fi cel mai bun mod prin care prescolarii au putut face cunostinta cu școala, cu cadrele didactice care vor preda la viitoarele clase pregătitoare și anume, profesoarele: Daniela Sinea, Sânziana Ciucur și Olivia Pașca.

„Îi invităm pe toți preșcolarii sa participe alături de noi la următoarea „Seară de poveste”,  care va avea loc în săptămâna 8-12 februarie 2016”, ne-a declarat învățătoarea Mihaela Codea.

Acest articol a fost citit de 71 ori

La Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir au fost reluate activitățile din cadrul celui de-al doilea sezon al proiectului „O seară de poveste”
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.