cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » La Şcoala Gimnazială ”Singidava” Cugir – Porţi către Prietenie

La Şcoala Gimnazială ”Singidava” Cugir – Porţi către Prietenie

Publicat în 21.12.2012 la ora 1:07

Aşa se intitulează proiectul educaţional iniţiat şi coordonat de către profesor Sorina Alexe, profesor educator Daniele Cristian – de la Centrul Şcolar de Educaţie Incuzivă din Alba iulia şi de către prof. înv. primar Rozalia Mihu de la Şcoala Gimnazială ”Singidava ” Cugir.

Proiectul se derulează pe perioada anului şcolar 2012-2013 şi îşi propune să promoveze dialogul între elevi din şcoli şi medii diferite precum şi să dezvolte colaborarea între cadrele didactice din unităţi şcolare diferite.

Zilele trecute elevii clasei a IV-a A de la Şcoala ”Singidava” au primit vizita colegilor din Alba Iulia pentru a desfăşura una din activităţile propuse în cadrul parteneriatului “Deschidem porţile către prietenie”. A fost un moment emoţionant în care elevii au făcut schimb de impresii legate de şcolă, au lucrat împreună felicitări de Crăciun şi au prezentat un scurt program artistic cu ocazia sărbătorilor de iarnă din care n-au lipsit poeziile dar şi minunatul concert multilingvist de colinde.

La eveniment au luat parte ca invitaţi prof. Monalisa Borza -director, şi directorul adjunct prof. Gabriela Lupu de  la Şcoala ”Singidava” Cugir.
La finalul manifestării s-a cântat tradiţionalul colind “Descchide uşa creştine”, copiii despărţindu-se cu speranţa că se vor revedea la Alba Iulia, în primăvara viitoare.(C.P.)

Acest articol a fost citit de 467 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.