cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » La grădiniţa “Voinicel” din Cugir s-a dat startul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă

La grădiniţa “Voinicel” din Cugir s-a dat startul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă

Publicat în 11.12.2013 la ora 14:53

Gradinita-Voinicel-Cugir-bucuriile-ierniiÎncă din zilele apropiatei sosiri a lui Moş Nicolae, educatoarele Lucia Durduc, Berta Caluser, Delia Durduc şi Crina Radac de la Grădiniţa “Voinicel” din Cugir au dat startul pregătirilor sărbătorilor de iarnă, organizând o serie de manifestări prin care preşcolarii să-şi poată transpune sentimente şi trăiri legate de evenimente specifice acestei perioade atât de îndrăgite de ei.

  Şi pentru a arăta că sărbătorile au fost şi au rămas o sursă inepuizabilă de inspiraţie, pentru realizarea unor activităţi practice, în special de natură artistico-plastică, educatoarele au organizat împreună cu copiii expoziţia concurs “Bucuriile iernii”, iniţiativă la care participă preşcolari din toate unităţile de învăţământ din zona Cugir.

Activitatea care face parte din proiectul educaţional “Bucurii pentru copii” ce se derulează pe parcursul întregului an şcolar şi are drept scop descoperirea şi atragerea în competiţie a unui număr cât mai mare de preşcolari cu înclinaţie spre creaţia artistico-plastică dar şi pentru dezvoltarea relaţiilor de parteneriat între unităţile şcolare din zonă.

În acest demers, grădiniţa va fi însoţită de librăria “Elco Bussines”care oferă premii câştigătorilor celor trei concursuri pe care le conţine proiectul.  “Organizarea acestui concurs ne-a oferit prilejul de a antrena copiii în activităţi care le-au stimulat imaginaţia şi creativitatea şi i-au făcut să trăiască sentimente de bucurie şi candoare în sufletele lor. Ei s-au întrecut în a desena, a picta, în a confecţiona colaje cu diverse materiale şi felicitări.  Acum, ne pregătim pentru marea sărbătoare a Naşterii Domnului. Este o sărbătoare a bucuriei, a înţelegerii a cadourilor, iar copiii îl aşteaptă cu nerăbdare pe Moş Crăciun. Pentru a-l întâmpina cum se cuvine, noi educatoarele împreună cu ei pregătim colinde, serbări şi bradul impodobit”, ne-a mărturisit coordonatoarea Grădiniţei “Voinicel”, educatoarea Lucia Durduc.

C. P.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 486 ori

La grădiniţa “Voinicel” din Cugir s-a dat startul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *