cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » La Grădinița cu Program Prelungit „Prichindel” din Cugir a debutat concursul local „Prichindeii sănătoşi!”

La Grădinița cu Program Prelungit „Prichindel” din Cugir a debutat concursul local „Prichindeii sănătoşi!”

Publicat în 06.04.2017 la ora 23:03

Cu paşi timizi dar siguri a debutat, în această primăvară, la Grădinița cu Program Prelungit „Prichindel” din Cugir, concursul local „Prichindeii sănătoşi!”.

Acţiunea derulată a avut ca scop, păstrarea şi promovarea unui stil de viaţă sănătos din punct de vedere al alimentaţiei şi al dezvoltării psiho-motrice prin promovarea unor comportamente alimentare sănătoase în rândul copiilor şi exersarea acestora în cadrul rutinelor zilnice. ,,Expoziţia de postere, colaje, picturi şi desene, organizată în cadrul grădiniţei a ilustrat diverse aspecte ale alimentaţiei şi vieţii noastre zilnice”,  susține prof. Rotaru Alina cea care a iniţiat acest concurs alături de câteva colege: prof. Cornelia Uritescu, prof. Elena Daniela Ţigan, ed. Angela Sasu, ed. Lucia Durduc, ed. Ţenea Eleonora.

În derularea acestui eveniment a fost implicat întregul colectiv de cadre didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Prichindel” Cugir şi de la celelalte grădiniţe din oraş alături de preşcolarii care au realizat lucrările expuse şi care vor fi premiate în data de 7.04.2017, de Ziua Mondială a Sănătăţii.

Coordonator grădiniță  prof. Ilona Bârsan

Acest articol a fost citit de 141 ori

La Grădinița cu Program Prelungit „Prichindel” din Cugir a debutat concursul local „Prichindeii sănătoşi!”
3 (60%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.