Rămâi conectat

Actualitate

La finalul săptămânii trecute a avut loc ceremonia de rotire a colanului şi de schimbare a preşedintelui Rotary Club Cugir – „Anima Mundi”

cugirinfo.ro

Publicat

în

La finele săptămânii trecute a avut loc la Cugir, ceremonia de rotire a colanului la Rotary Club Cugir – Anima Mundi”, festivitate cu ocazia căreia Ancuța Mizgai, președinte fondator și președinte în exercițiu, a predat mandatul colegului sau, prof. Ionut Iancu. Acesta va fi noul președinte al Clubului în anul rotarian 2021-2022.

Din comitetul de conducere al clubului cugirean fac parte: Alin Molodeț –  vicepreședinte,  Viorica Nedel – secretar,  Diane Dobrean- trezorier,  Roxana Jibotean – coordonator evenimente,  Ancuta Mizgai -Past President.

Au fost prezenți la ceremonie: past Governor Marian Neagoe și Ilie Sbuciumelea asistent Governor.

La sfârșit de manda , Ancuța mizgai a spus: „Am făcut o scurtă incursiune în trecut, parcurgând cu emoție drumul de la idee… la faptă. Dar atunci când ai alături oameni de mare valoare , visele se transformă în realitate. Am demonstrat că deși suntem un club tânăr, în plin proces de sudare a relațiilor dintre membrii Clubului, prin mobilizare am fost alături de comunitatea cugireană prin acțiuni de donații a echipamentelor de protectie( combinezoane, măști, mănuși, viziere) și teste rapide. Social ne-am implicat pentru asigurarea alimentelor de bază pentru familiile vulnerabile. Educațional am fost alături de elevi, pentru a le asigura rechizite, și nu în ultimul rând premiile Excelență, dând astfel startul unei acțiuni ce o dorim să devină tradiție. Campania de strângere de fonduri” Coșul de Paști” a fost o reușită, prin implicarea și dăruirea cu care antreprenorii locali ni s-au alăturat”.

În ceeace privește unele servicii cu caracter umanitar, fosta predintă a Rotary Cugir se arată mulțumită întrucât prin acțiunile întreprinse, s-au atins obiectivele propuse, asigurarea serviciilor umanitare, încurajarea înaltelor standarde etice din toate domeniile de activitate, construirea bunăstării şi stabilirea de relaţii de bună înţelegere.

„Cred că acest an m-a schimbat pe mine, a schimbat percepția referitoare la Clubul Rotary Cugir Anima Mundi și mai cred că ambele schimbări au fost schimbări în bine. Cred că putem reuși în tot ce ne propunem cu o singură condiție: să ne implicăm. Și mai cred că e timp pentru toate, important e să vrei. Mulțumesc,la final de mandat echipei de oameni minunați pe care i-am avut alături și care au răspuns Da ideii de a înființa acest Club! Mulțumesc Marian Neagoe- District Guvernor 2019-2020 pentru sprijin și distincția oferită! Mulțumesc , Ovidiu Coș că ai crezut în noi și ne-ai ghidat mereu, sprijinindu-ne! Mulțumesc Clubului Naș – Rotary Alba Iulia Civitas Solis pentru ca ne-a fost mereu aproape! Mulțumesc , Rodica Catrinescu, pentru lucrurile minunate făcute cu drag pentru noi!”, a conchis Ancuța Mizgai

 Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

S-a aprins iluminatul festiv la Cugir pentru sărbătorile de Crăciun 2023!

cugirinfo.ro

Publicat

în

S-a aprins iluminatul festiv la Cugir pentru sărbătorile de Crăciun 2023!

În seara aceasta a fost aprins iluminatul festiv care împodobește orașul cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Moș Nicolae a sosit mai repede anul acesta în orașul Cugir. Locuitorii orașului, dar mai ales copiii din localitate, au primit un cadou din partea administrației locale: aprinderea iluminatului festiv de sărbători și a bradului de Crăciun.

Evenimentul s-a desfășurat duminică seară, pe esplanada din fața Catedralei „Adormirii Maicii Domnului” din Cugir.

Ca de fiecare dată, numerotarea inversă până la momentul aprinderii miilor de luminițe a fost pornită de către primarul orașului, Adrian Teban alături de 22 de elevi performeri ai Cugirului, care au obținut cele mai bune rezultate la învățătură în decursul anului, la concursuri și olimpiade școlare.

Momentul a fost întâmpinat de cugireni cu urale și exclamații de bucurie, majoritatea din cei prezenți imortalizând momentul cu telefoanele mobile sau cu aparatele foto.

Citește și: MESAJE de MOS NICOLAE. SMS-uri, urări și felicitări pe care le poți trimite de Sfântul Nicolae

Festivitatea a fost întregită de un spectacol de colinde susținut de tinerii interpreți ai Fanfarei de copii a Centrului Cultural Valentin Urițescu (coordonator Marian Vințan) și a grupului folcloric vocal Mlădițe cugirene (coordonator doamna profesoară Ionela Popa).

O varietate de modele și culori, mii de ghirlande luminoase, cupole luminoase, și mesaje luminoase cu urări de sărbători împodobesc de sărbători bulevardul central și principalele străzi ale orașului.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Duminică, 3 decembrie 2023, are loc aprinderea iluminatului festiv pentru Sărbătorile de Iarnă

cugirinfo.ro

Publicat

în

Mâine, 3 decembrie 2023, de la ora 17.00, Primăria orașului Cugir și Centrul Cultural „Valentin Urițescu” vă invită să luați parte la aprinderea iluminatului festiv pentru sarbătorile de iarnă.

„Duminică, 3 decembrie 2023, ora 17.00, în fața Catedralei, Primăria Cugir și Centrul Cultural Valentin Urițescu vă invită să luați parte la aprinderea iluminatului festiv pentru sarbătorile de iarnă

Au început pregătirile pentru împodobirea orașului cu iluminat festiv. Primăria a asigurat montarea instalațiilor luminoase iar angajații din cadrul Serviciului Public de Gospodărie Locală Cugir au ridicat zilele acestea bradul de Crăciun în fața Catedralei și au montat decorațiile specifice.

Duminică, de la mic, până la mare, cugirenii sunt așteptați să participe la aprinderea miilor de luminițe multicolore ce vor împodobi orașul.

În continuare, sunteți invitați la colinde și cântece sub bradul de Crăciun, în interpretarea grupului Mlădițe Cugirene și a Fanfarei Cugir.

Vă așteptăm lângă brad pentru a număra împreună secundele pâna la aprinderea instalațiilor din bradul de Crăciun și a ornamentelor luminoase ce impodobesc orașul!”, au transmis rteprezentanții Primăriei orașului Cugir.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Tânăr de 29 de ani din Cugir cercetat de polițiștii din Vințu de Jos, după ce a fost depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat

cugirinfo.ro

Publicat

în

Joi, 30 noiembrie 2023, în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Vințu de Jos, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din Cugir.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbat avea autorizația provizorie de circulație expirată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir