cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » La Festivalului Internaţional de Dans şi Gimnastică de la Baraolt-Covasna, “Panterele Negre” din Cugir au uract pe podium

La Festivalului Internaţional de Dans şi Gimnastică de la Baraolt-Covasna, “Panterele Negre” din Cugir au uract pe podium

Publicat în 22.04.2013 la ora 17:43

Sala de sport a oraşului Baraolt – judeţul Covasna a găzduit, în zilele de 19-20 aprilie, cea de-a XVII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Dans şi Gimnastică – “Cupa Baraolt”.

La eveniment au luat parte peste 40 de formaţii de dans şi gimnastică, reprezentând 27 de cluburi şi palate ale copiilor din ţară, printre care s-au numărat puternice participante precum:  palate ale copiilor din: Vaslui, Braşov, Sfântu Gheorghe, Tg. Mureş, Covasna şi cluburi ale copiilor din: Oneşti, Făgăraş, Cugir, Sector V Bucureşti, Bârlad, Şcoala de Dans “Chirilă” Alba Iulia dar şi formaţii de dans şi gimnastică din Ungaria.

Festivalul s-a desfăşurat pe categorii de vârstă şi genuri de dans şi gimnastică, Clubul Copiilor din Cugir reprezentat de “Panterele Negre” pregătite de antrenoarea Monica Câmpean a luat  parte la categoria 11-14 ani(clasele V-VIII) cu o formaţie de dans aerobic şi una de majorete. Deşi a fost cea mai mare concurenţă la această categorie de vârstă (17 formaţii), sportivele antrenoarei Monica Câmpean, aflate într-o perioadă de schimb de generaţii, cu o participare de debut la un concurs de o asemenea anvergură au obţinut un neaşteptat succes, urcând pe podiumul festivalului. Astfel, ele au reuşit să se claseze pe locul al II-lea la “Aerobic” şi pe locul III la “Majorete”.

 

Celor mai bune echipe, situate pe locurile I-III la acest Fesival li s-au dat invitaţii pentru a participa, în perioada 28-30 iunie a.c, la Concursul European de Dans şi Cântec de la Budapesta.

Prezentăm mai jos formaţia cugireană care a evoluat la “Cupa Baraolt”:
Ioani Mihaela, Bărboiu Amalia, Codre Maria, Sideriaş Sonia, Blendea Ioana, Barbu Teodora, Lazăr Denişa, Matei Roxana, Stan Andreea şi mezinii echipei: Ioani Nicolae-cl. a III-a, Rotar Francisca- clasa a IV-a.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 449 ori

La Festivalului Internaţional de Dans şi Gimnastică de la Baraolt-Covasna, “Panterele Negre” din Cugir au uract pe podium
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *