cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » La Cugir, social-democrații, au declanşat alegerile interne în partid

La Cugir, social-democrații, au declanşat alegerile interne în partid

Publicat în 08.02.2013 la ora 12:14

Timp de 9 zile, în intervalul 8- 21 februarie 2013, la nivelul PSD Cugir vor avea loc adunări generale ale organizaţiilor constituite pe structura secţiilor de votare.

Efectivul partidului cu trei trandafiri numără în prezent aproape 1000 de membri, cuprinşi în 18 organizaţii, care funcţionează pe lângă tot atâtea secţii de votare existente la nivelul oraşului Cugir.
Potrivit Statutului PSD, membri de partid sunt chemaţi să dezbată activitatea organizaţiei de la alegerile anterioare, din anul 2010 până în prezent, să aleagă birourile de conducere pe următorii doi ani, precum şi delegaţii pentru conferinţa orăşenească a partidului.
Deşi alegerile sunt organizate la interval de doi ani, până la nivel de oraş sau municipiu, PSD n-a mai ţinut alegeri interne de partid la termen în 2012, dat fiind evenimentele electorale care s-au succedat în cursul anului trecut.
De menţionat că o dată cu demisia din funcţia de prerşedinte al organizaţiei PSD Cugir şi implicit din cea de membru de partid, a lui Cornel Murg, urmare a numirii sale, anul trecut, ca subprefect de Alba, conducerea interimară a organizaţiei a fost preluată de către vicepreşedintele Mircea Trifan.
Conform calendarului de desfăşurare a reuniunilor pentru alegeri la nivel de judeţ, Conferinţa organizaţiei Cugir a PSD ar urma să aibă loc spre finele lunii februarie a.c, eveniment menit să dezbată activitatea biroului la nivel orăşenesc şi să aleagă conducerea partidului pentru următorii doi ani.

Acest articol a fost citit de 619 ori

La Cugir, social-democrații, au declanşat alegerile interne în partid
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *