cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » La Cugir, odată cu venirea primăverii, localnicii au luat cu asalt aparatele de fitness din ,,Activ Parc”

La Cugir, odată cu venirea primăverii, localnicii au luat cu asalt aparatele de fitness din ,,Activ Parc”

Publicat în 05.03.2013 la ora 14:21

Începutul de primăvară, cu vreme frumoasă i-a scos în număr mare pe cugireni la plimbare în parcul public de agrement situat în zona Micro 7, locaţie unde în urmă cu aproape cu un a fost amenajat un ,,Activ Parc” dotat cu aparate fitniss.

Cele 11 aparate de exerciţii sportive le-a deschis din nou vizitatorilor apetitul pentru mişcare astfel că după o iarnă petrecută mai mult la ,,gura sobei” au venit hotărâţi pentru o necesară experienţă de sănătate în aer liber.

Fie că se află în weekend sau în zilele obişnuite ale săptămânii, localnicii iau cu asalt ,,Activ Parc” în dorinţa de-a-şi tonifia corpul prin exerciţii fizice, singura condiţie este să aibă peste 14 ani. Dar, aşa cum am aflat de la unii dintre participanţi, multe persoane caută aparatele, întrucât au probleme de sănătate, iar medicii le-au recomandat anumite exerciţii de recuperare.

Parcul de fitness în aer liber este parte a unui proiect iniţiat de Consiliul Judeţean Alba în valoare de 100.000 lei, pentru amenajarea, dotarea şi deschidera a trei astfel de spaţii la Cugir, Blaj şi Zlatna.

Acest articol a fost citit de 421 ori

La Cugir, odată cu venirea primăverii, localnicii au luat cu asalt aparatele de fitness din ,,Activ Parc”
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *