cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Știrea ta » La Cugir doar clienții magazinelor alimentare au obligația să poarte mască de protecție?

La Cugir doar clienții magazinelor alimentare au obligația să poarte mască de protecție?

Publicat în 06.05.2020 la ora 12:26

După cum am mai scris, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a hotărât ca de vineri, 1 mai 2020, pe raza orașului Cugir să fie oligatorie purtarea măștilor de protecție în TOATE spațiile publice închise și pe transportul în comun.

Însă… se pare că în cazul unor magazine alimentare din Cugir, acest lucru este valabil doar pentru clienți nu și pentru vânzători, așa cum ar fi normal, deoarece ei sunt cei mai expuși răspăndirii noului cornavirus având în vedere afluxul de persoane care intră zilnic în maceste magazine. Dar iată ce ne-a scris pe această temă o cititioare a cugirinfo.ro:

„Bună ziua. Aș dori ca prin intermediul website-ului dumneavostră să transmit domnului primar că prin dispoziția Comitetul Local pentru Situații de Urgență, de săptămâna trecută, purtarea măștilor de protecție a devenit obligatorie în spațiile publice închise. Însă, se pare că această obligativitate este valabilă doar pentru clienții magazinelor alimentare din oraș… Astăzi, am ieșit la cumpărături și am observat că personalul unui magazin din oraș servește clienții fără a purta măști de protecție sau dacă le poartă, acestea sunt trase sub barbie. Deci ce să înțeleg de aici? Dispozițiile sunt doar pentru unii? Știu ca este dificil să porți masca de protecție pentru că și eu, prin natura muncii mele, sunt obligată să port atât masca cât și ochelari de protecție timp de opt ore zilnic, dar trebuie să înțelegem că este spre binele nostru al tuturor. Mai mult decât atât cei care lucrează în magazinele alimentare de pe raza orașului sunt și cei mai expuși noului coronavirus, deoarece intră în contact cu o grămadă de persoane. Vă mulțumesc și sper că pe viitor să nu ne mai întâlnim cu asemenea situații”.

Acest articol a fost citit de 1212 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.