cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » La Cugir copii vor fi sărbătoriți în acest an cu o zi mai devreme

La Cugir copii vor fi sărbătoriți în acest an cu o zi mai devreme

Publicat în 30.05.2013 la ora 14:36

Primăria şi Casa de Cultură Cugir, în parteneriat cu instituţiile şcolare organizează vineri, cu ocazia Zilei Copilului o serie de manifestări artistice şi sportive dedicate celor mici. Pe lângă acţiunile deja cunoscute, copiii vor avea parte şi de câteva momente inedite cum ar fi “Târgul copiilor” şi un spectacol stradal cu animatori.

Ziua-Copilului-la-CugirTrebuie spus că organizatorii au conceput două variante de programe, în funcţie de vremea de afară.

Astfel, dacă soarele va fi de partea celor mici, manifestările se vor derula pe Bulevardul Alexandu Sahia, unde vor avea loc competiţii de şah, biciclete şi role, atletism, cross, streat ball, karate, carturi, desene pe asfalt şi binenţeles, “Târgul copiilor”, care le oferă celor mici, posibilitate de a-şi comercializa sau de a da la schimb jucării, cărţi, reviste şi alte lucruri. În acest sens organizatorii vor amplasa mici tarabe care vor crea această senzaţie de târg al copiilor.”

Dacă va ploua desenele pe asfalt şi concursurile de biciclete şi role se vor amâna, iar restul manifestărilor se vor desfăşura la Casa de Cultură.

Vor fi şi competiţii care, indiferent de vreme, îşi păstrează locaţia, adică sălile de sport de la şcoli care vor găzdui meciurile de fotbal, handbal, tenis de câmp.
O altă noutate  cuprinsă în program este spectacolul stradal cu animatori oferit de Teatru Reflector din Cluj.

Evenimentele se vor desfăşura între orele 14.00 – 19.00.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 400 ori

La Cugir copii vor fi sărbătoriți în acest an cu o zi mai devreme
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *