cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » La Cugir continuă lucrările la infrastructura stradală

La Cugir continuă lucrările la infrastructura stradală

Publicat în 08.09.2018 la ora 9:31

Primăria Cugir este angajată activ în continuarea lucrărilor la infrastructura stradală, de înlocuire a covorului asfaltic pe mai multe străzi, lucrări care fac parte din programul de reparații ce se derulează în mod curent.

Potrivit primarului Adrian Teban, este vorba despre înlocuirea carosabilului deteriorat de pe străzile: Aleea Constructorului, Mihail Sadoveanu, Viilor, Unirii și Emil Racoviță. Totodată, sunt în diferite etape de realizare lucrările de reabilitare a parcărilor de pe străzile Victoriei nr. 29, a celor dintre străzile Victoriei și Ștefan cel Mare, Ion Creangă nr. 90, precum și dintre străzile Alexandru Sahia și Racoviță.

O parte din aceste lucrări sunt în desfășurare, iar altele vor începe în perioada următoare. În prezent se mai lucrează la refacerea trotuarelor și aleilor cu dale din beton pe străzile Trandafirilor și Lalelelor, cu precizarea că astfel de lucrări au fost finalizate pe str. Mesteacănului din Vinerea și pe str. Rozelor nr 1 din Cugir. Conform edilului, vor mai beneficia de lucrări de renovare străzile Tractoristului și Merilor din Vinerea, iar din Cugir străzile Dealului și Șurianul.

Acestea sunt cuprinse în planul de investiții pe anul 2018, fiind vorba de lucrări ample ce presupun refacerea părților carosabile cu covor asfaltic și/sau cu dale din beton, amenajarea trotuarelor și acceselor la proprietăți, precum și introducerea canalizării pluviale acolo unde este cazul. „După ce vom demara proiectele europene, străzile care nu au intrat în prioritățile programelor de finanțare le vom moderniza cu fonduri bugetare. Vom avea în vedere în primul rând cele mai circulate artere”, a precizat primarul Cugirului.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 531 ori

La Cugir continuă lucrările la infrastructura stradală
4 (80%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.