cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » La Cugir, candidații PSD, ALDE și PMP au votat pentru schimbare, transparență și pentru un primar care să fie mai aproape de oameni

La Cugir, candidații PSD, ALDE și PMP au votat pentru schimbare, transparență și pentru un primar care să fie mai aproape de oameni

Publicat în 05.06.2016 la ora 16:50

Președintele PSD Cugir Mircea Trifan, și candidatul formațiunii la Primăria Cugir și-a exercitat votul la ora 11.30, la secția de votare nr. 145, de pe strada 21 Decembrie 1989.

La ieșirea de la urne acesta a declarat:,,Am votat pentru schimbare în administrația locală și pentru un primar care să fie mai aproape de oameni, convins că de acest lucru au nevoie cugirenii. De un primar care să meargă mai mult pe jos,care să ia mereu pulsul orașului și care să rezolve rapid și eficient problemele oamenilor. Am votat pentru un oraș din care copii noștri să nu mai plece în alte țări pentru căutarea unei vieți mai bune, iar intențiile mele cele mai bune exprimate în votul de azi sunt îndreptate spre ei”.

vot-cugir-psd-iun-2016Candidatul ALDE la Primăria orașului Cugir, Ioan Cosmin Dubleș s-a prezentat la urne,la ora 10.30, la secția de votare 140 situată la Școala Gimnazială „Singidava” Cugir. Acesta a venit la urne însoțit de către soția sa. Ioan Dubleș a declarat că a votat pentru schimbare: „Timp de de 26 de ani, nu am lipsit la nici un scrutin electoral. Am votat schimbarea,pentru o viață mai bună pentru toți cetățenii din Cugir,pentru o administrație transparentă și care să fie mai aproape de cetățenii orașului în care trăim”.

vot-cugir-alde-iun-2016Sorin Vasile, președintele organizației Partidului Mișcarea Populară (PMP) Cugir și candidat la fotoliul de primar a votat „pentru un oraș mai prosper și o administrație transparentă”. Liderul Mișcării Populare și-a exercitat votul la secția de votare 142 de la Grădinița cu program prelungit ,,Voinicel”,la ora 10.00, el fiind însoțit de către soție și de către fiul său.

La ieșirea de la urne, acesta a declarat că a votat pentru bunăstarea cetățeanului într-un oraș mai prosper, care să fie în slujba cetățeanului și pentru viitorul generației tinere. „Am votat pentru un oraș mai prosper cu o administrație modernă și transparentă,în care să fie oameni cinstiți,o administrație care să vină în slujba și sprijinul cetățeanului. Nu în ultimul rând am votat pentru viitorul copiilor noștri”, a declarat Sorin Vasile,imediat după ieșirea din cabina de vot.

vot-cugir-pmp-iun-2016(Nota: Candidatul PNL, Adrian Teban, actualul primar al Cugirului, a ales să nu anunțe ora la care se va prezenta la urne și, implicit, să nu facă nicio declarație).

La ora 13.00, prezența la urne la Cugir era de 18,87%, iar la Vinerea de 23,44%.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 671 ori

La Cugir, candidații PSD, ALDE și PMP au votat pentru schimbare, transparență și pentru un primar care să fie mai aproape de oameni
4 (80%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.