Rămâi conectat

Sport

La concursul naţional “Meridianele Dansului” de la Oneşti, “Panterele Negre” din Cugir au obținut locul I

cugirinfo.ro

Publicat

în

În cocheta Casă de Cultură din Oneşti s-a desfăşurat în zilele de 10 -12 mai, cea de-a XI-a ediţie a Concursului Naţional “Meridianele Dansului”. Un interesant şi atractiv eveniment care a mobilizat aproape 30 de formaţii de dans, reprezentând palate şi cluburi ale elevilor precum: Palatele Copiilor din Botoşani, Cluj, Ploieşti, Focşani, Călăraşi, Tg. Mureş, Scoala de dans “Chirilă” Alba Iulia, Clubul Copiilor Bârlad, Şcoala de Dans Ialoveni-Republica Moldova ş.a.

panterele-negre-cugir-locul-I-onestiClubul copiilor din Cugir a fost reprezentat la aceast prestigios concurs de formaţia “Panterele Negre”, pregătită cu pricepere şi dăruire de cunoscuta şi apreciata antrenoare d-na Monica Câmpean, care de mulţi ani aduce oraşului de la poalele Drăganei, cu echipele sale de dansatoare, rezultate cu care comunitatea se mândreşte.

Concursul s-a desfăşurat pe categorii de vârstă şi genuri de dans, sportivele cugirene participând la categoria 11-14 ani, cu genurile “aerobic” şi “majorete”. Deşi la această categorie Cugirul s-a prezentat cu o echipă mult mai tânără faţă de categoria de vârstă înscrisă în concurs, elevele d-nei Câmpean au avut o evoluţie de excepţie reuşind să se claseze pe primul loc al întrecerii de la Oneşti, câştigând detaşat, atât la “aerobic” cât şi la “majorete”.

Prezentăm mai jos componenţa acestei tinere echipe pe care o felicităm şi noi alături de antrenoarea sa şi cărora le dorim multe asemenea succese, în continuare:

Ioani Mihaela – clasa a VIII-a, Codrea Maria – clasa aVII-a, Blendea Ioana – clasa a VI-a, Sideriaş Sonia – Clasa a VI-a, Barbu Denisa – clasa a VI-a, Lazăr Teodora – clasa a VI-a, Matei Roxana – clasa a V-a, Stan Andreea – clasa a V-a.

O evoluţie de excepţie şi o impresie specială a dovedit-o Rotar Frankisca, din clasa a IV-a, căreia i s-a alăturat celălalt mezin al formaţiei, Ioani Nicolae din clasa a III-a, o tânără speranţă, în care antrenoarea îşi pune mare încredere.
Pentru rezultatul obţinut, sportivele au fost recompensate cu cupe, medalii şi diplome, iar ca gest de recunoştinţă, antrenoarea a primit “Diploma de merit”


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

„Roș-albastrii”, victorie la scor de maidan, înainte de reluarea Ligii a 3-a: Metalurgistul Cugir – Dacia Orăștie 9-0 (4-0)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a reușit o victorie netă cu Dacia Orăștie, 9-0 (4-0) înaintea debutului oficial, peste o săptămână urmând duelul cu conjudețeana Industria Galda de Jos, în etapa a XVI-a din eșalonul terț.

Metalurgistul Cugir a încheiat seria jocurilor de verificare cu o victorie netă, 9-0 (4-0), cu Dacia Orăștie (Liga 4, Hunedoara), goluri marcate de Bura – triplă, Cocan – dublă, Ad. Coman – dublă, Raica și Onaci.

„Roș-albaștrii” au susținut 5 meciuri amicale în această iarnă, realizând 5 succese (4-0 cu Performanța Ighiu, 3-2 cu CSU Alba Iulia, 3-1 cu ACS Mediaș, 6-0 cu CIL Blaj și 9-0 cu Dacia Orăștie) și o înfrângere (1-3 cu CIL Blaj). Prima confruntare oficială va fi vineri, 8 martie, derby „de Alba”, cu Industria Galda de Jos, pe teren propriu.

Nu au evoluat Herlea, Șuteu, Cârloanță și Vl. Popa.

 


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Tenismenul cugirean Robert Paștiu, între primii 5 la turneul „Break Tennis”, desfășurat la Constanța

cugirinfo.ro

Publicat

în

În weekendul 23 și 25 februarie 2024, a avut loc în municipiul Cosntanța, turneul de juniori „Break Tennis”, de nivel GOLD, competiție în cadrul Campionatului Național „Tennis 10”, eveniment la care au participat peste 50 sportivi cu vârste cuprinse între 7-14 ani, din România, Replubica Moldova, Ucraina și Rusia.

Robert Paștiu (Roberto) în vârstă de 7 ani, sportiv legitimat la clubul Metalurgistul Cugir, a fost singurul reprezentant al județului Alba la competiția de la malul mării, acesta participând la categoria de vârstă 7-9 ani.

El s-a clasat pe locul 2 în faza grupelor, obținând în această fază a competiției 4 victorii, situându-se pe locul 5 în clasamentul general al întrecerii.

Următorul turneu la care va participa Robert Paștiu va fi Cupa „Marc Tenis” care va avea loc într-un viitor apropiat în municipiul Cluj-Napoca.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

„Roș-albaștrii, la prima înfrângere în amicale: Metalurgistul Cugir – CIL Blaj 1-3 (1-2)

cugirinfo.ro

Publicat

în

CIL Blaj, liderul Ligii a IV-a Alba, a reușit să-și ai revanșa după acel 0-6 din urmă cu o săptămână, și s-a impus în fieful divizionarei terțe Metalurgistul Cugir, scor 3-1 (2-1), într-o partidă amicală, eșec care nu le-a căzut bine amfitrionilor. Au marcat, pentru vizitatori, Cr. Ioo, Șușu și Voic, iar pentru gazde a înscris Cocan (a egalat în prima repriză).

A fost prima înfrângere în jocurile de verificare pentru „roș-albaștri”, care înregistraseră 4 victorii consecutive, în acest meci evoluând, în actul secund și antrenorul Lucian Itu. Metalurgistul Cugir mai are un joc, cu Dacia Orăștie, la finele săptămânii, iar CIL Blaj va începe returul.

Metalurgistul: Herlea – Tăban, Dohotariu, Onaci, Vitinha, Șaucă, Udrea, P. Păcurar, Cocan, Bura, Raica (prima repriză); Perjeriu – R. Păcurar, Dohotariu, L. Itu, Kiraly, Ad. Coman, R. Barbu, G. Gavrilă, Gh. Hăprianu, Selagea, Cîrloanță (actul secund); nu au evoluat Csapo, Neagu și Șuteu.

CIL Blaj: Ciorgovean – Belașcu, Borșoi, Trif, Cristiu, Nicula, Buliga, Vlad, Cos. Ioo, Mihu, Șușu; au mai intrat R. Damian, Ciugudean, Voic, Tomuța, Roșian, Cr. Ioo, Cioancă, Dani, Grama, E. Cîmpean (absenți A. Cîmpean și Voicu). Antrenor Daniel Tătar.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir