cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » La Colegiul Tehnic “I. D. Lăzărescu” din Cugir a avut loc astăzi o acţiune informativ-educativă pe teme de circulaţie

La Colegiul Tehnic “I. D. Lăzărescu” din Cugir a avut loc astăzi o acţiune informativ-educativă pe teme de circulaţie

Publicat în 02.04.2013 la ora 18:13

În cadrul Planului de activităţi pentru saptamanna ,,Să ştii mai multe, să fii mai bun”, Colegiul Tehnic ,,ID Lăzărescu” Cugir a organizat marţi 2 aprilie o acţiune informativ-educativă pe tema circulaţiei pe drumurile publice , eveniment la care au luat parte 30 de elevi din clasele a X-a şi a XI-a.

Acţiunea face parte dintr-o preocupare mai veche a colegiului care are ca argument implementarea unor programe de siguranţa rutieră prin activităţi didactice adecvate elevilor.

Demersul colegiului s-a derulat în parteneriat cu Serviciul Rutier din cadrul Poliţiei oraşului Cugir, cu dorinţa formării unor deprinderi de conştientizare a importanţei regulilor privind crculatia pe drumurile publice.

Activitatea de marţi a fost coordonată de directorul colegiului ing. Alexandru Micaciu şi i-a avut ca invitaţi pe agent şef Iulian Kromeck şi agent şef Ionel Alexandrica, din cadrul Poliţiei oraşului Cugir. Aceştia au vorbit elevilor despre necesitatea respectării normelor de circulaţie pe drumurile publice, fie în calitate de conducător auto, mopedist, biciclist sau pieton.

Elevii au fost interesaţi să afle cât mai multe aspecte legate de circulaţia pe drumurile publice şi au avut ocazia să primească răspunsuri autorizate din partea celor doi agenţi de poliţie.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 278 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.