cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » La Casa de Cultură din Cugir a fost lansat volumul “Incursiuni în memorie”, de Vasile Drăgan

La Casa de Cultură din Cugir a fost lansat volumul “Incursiuni în memorie”, de Vasile Drăgan

Publicat în 06.02.2013 la ora 16:23

Mai bine de 50 de persoane au ţinut să fie prezente miercuri, 6 februarie 2013,  la Casa orăşeneasca de Cultură din Cugir, în dorinţa de a participa la lansarea volumului de proză ”Incursiuni în memorie” aparţinând cugireanului Vasile Drăgan.

O inedită carte document în care inginerul pensionar Vasile Drăgan încearcă să scoată de sub colbul uitării nume şi întâmplări, personaje…pe parcursul a mai bine de jumătate de secol. Un volum aşa cum sugerează şi titlul, de memorii, în paginile căruia autorul povesteşte despre viaţă şi activitatea sa în oraşul Cugir.

La eveniment au luat parte: viceprimarul oraşului prof. Horia Rotche, şefa Casei de Cultură prof. Rodica Florea, asistentele sociale de la SPAS Cugir Carmen Sulinceanu şi Ionele Bisboaca, Diane Tiganila – inspector la Casa de Cultură, preşedintele Asociatiei “PRO Cugir” ing. Aurel Voicu, precum şi un mare număr de colegi ai autorului care frecventează Centrul de Zi pentru persoane vârstnice, aparţinând de primăria locală.

Vasile Drăgan s-a născut la 22 septembrie 1936, în Miceşti , comuna Tureni, judeţul Cluj. Este de profesie inginer, absolvent al Institutului de Mine Petroşani promoţia 1965.

Autorul ne-a mărturisit că următoarea carte pe care o pregăteşte este o monografie a satului său natal din judeţul Cluj.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 339 ori

La Casa de Cultură din Cugir a fost lansat volumul “Incursiuni în memorie”, de Vasile Drăgan
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *