cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Juniorul cugirean Emanuel Codrea, actualmente legitimat la Unirea Alba Iulia, convocat la echipa națională Under 15

Juniorul cugirean Emanuel Codrea, actualmente legitimat la Unirea Alba Iulia, convocat la echipa națională Under 15

Publicat în 14.09.2018 la ora 20:41

Emanuel Codrea, fotbalist originar din orașul Cugir, care a deslușit tainele “sportului rege” sub Drăgana, actualmente legitimat la Unirea Alba Iulia, este convocat la o acțiune a echipei naționale Under 15 a României.

Acțiunea celor mai mici “tricolori” se desfășoară în perioada 16-22 septembrie, sub forma unui cantonament centralizat, la Centrul de Fotbal Buftea. E. Codrea a fost convocat la stagiul menționat mai sus în urma prestațiilor apreciate în această vară, la a doua ediție a Turneului Speranțelor, competiție implementată de FRF pentru descoperirea tinerilor jucători, care s-a încheiat cu tabăra de vară de la Tărlungeni, unde 153 de copii născuți în anul 2004 au fost testați timp de o săptămână.

În final a fost alcătuit lotul lărgit al viitoarei echipe naționale Under 15 a României, cu 44 de jucători, printre care și Emanuel, fratele mai mic al fostului atacant al Metalurgistului, Marian Codrea, actualmente ajuns la FC Avrig. Cu Unirea Alba Iulia, jucătorul originar de sub Drăgana a fost campion județean la juniori C, participând cu formația condusă de Gheorghe Bran la etapa de zonă de la Arad. În vară, E. Codrea a fost utilizat în câteva partide de verificare și de Adrian Bicheși, la niveul primei echipe a “alb-negrilor” și evoluează pe banda stângă.

Foto: Viorel CODREA

Acest articol a fost citit de 273 ori

Juniorul cugirean Emanuel Codrea, actualmente legitimat la Unirea Alba Iulia, convocat la echipa națională Under 15
3.5 (70%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.