cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Juniorul Codrea a adust prima victorie din retur pentru trupa de sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Fotbal Comuna Recea 1-0 (1-0)

Juniorul Codrea a adust prima victorie din retur pentru trupa de sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Fotbal Comuna Recea 1-0 (1-0)

Publicat în 30.03.2018 la ora 20:18

Metalurgistul Cugir a învins astăzi, sub Drăgana, cu scorul de 1-0 (1-0), gol juniorul Codrea (min. 4), pe cei de la Fotbal Comuna Recea.

Amfitrionii veneau după trei remize, dintre care două consecutive pe propriul teren, câștigând trei puncte mari grație reușitei semnate de Marian Codrea, remarcatul returului, ce a punctat de două ori în primăvară. După Făgărășanu, care a devenit golgheterul seriei, după ce a fost reprofilat atacant din mijlocaș, Marian Codrea reprezintă un nou pariu câștigător al antrenorului Călin Moldovan. Principalul Cugirului a crezut în calitățile juniorului atacant, care era golgheterul perioadei de pregătire, iar acesta i-a răsplătit încrederea semnând un gol de trei puncte sub Drăgana. După ce au dominat copios 70 de minute, ratând 5-6 ocazii mari, „roș-albaștrii” au avut emoții în final, când Crivăț a avut două intervenții salutare.

• Călin Moldovan: „Mario Codrea are o mare calitate: vrea”

În primul rând nu au fost greșeli personale, nu am mai primit goluri copilărești. A existat un plus de atitudine și de agresivitate pozitivă, rezultând o victorie importantă pentru moral. Veneam după trei rezultate de egalitate, în care doar cel cu Unirea Alba Iulia a fost echitabil. Marian Codrea este un copil ce are o mare calitate: vrea, iar progresul lui se vede de la meci la meci. Mă bucur pentru că a marcat, are două goluri din 4 în retur, după ce a punctat mereu în pregătire”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

FOTO: ARHIVĂ

 

Facebook 

Acest articol a fost citit de 230 ori

Juniorul Codrea a adust prima victorie din retur pentru trupa de sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Fotbal Comuna Recea 1-0 (1-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.