cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Juniorii, principalele ţinte ale perioadei de transferuri, pentru Metalurgistul Cugir

Juniorii, principalele ţinte ale perioadei de transferuri, pentru Metalurgistul Cugir

Publicat în 07.01.2016 la ora 15:58

metalurgistul-cugir-oct-2015Metalurgistul Cugir, clasată la finalul turului pe locul secund în Seria a 4-a a Ligii a 3-a, la doar trei „lungimi” de liderul ASU Poli Timişoara, visează la un retur care să o propuleseze în al doilea eşalon fotbalistic autohton.

Gruparea de sub Drăgana va suna goarna în 18 ianuarie (la fel ca şi celelalte conjudeţene, Industria Galda de Jos şi Performanţa Ighiu), deşi s-au mai vehiculat datele de 11 şi 15 ianuarie, iar după o săptămână este prevăzut cantonamentul centralizat, desfăşurat în localitate. De asemenea s-au stabilit 3 dintre cele 8 partide de verificare din perioada de iarnă, cu Euro Şpring (3 februarie), CSM Rm. Vâlcea (20 februarie) şi FC Hermannstadt Sibiu (27 februarie), în ţintarul amicalelor mai fiind disputele cu FC Hunedoara (dublă), Industria Galda de Jos şi Unirea Jucu.

• Deocamdată, nimic la nivelul lotului

Oficialii cugireni n-au “mişcat” încă nimic la nivelul efectivului, certă fiind numai plecarea apărătorului Negru la Sănătatea Cluj, club de unde a fost împrumutat. Deşi la un moment dat se specula despărţirea de portarul Dragotă, în ideea aducerii unui goalkeeper junior, lucrurile sunt în “stand-bye”. Diriguitorii clubului susţin că la nivelul seniorilor sunt mulţumiţi de efectivul avut la dispoziţie şi vor muta doar dacă vor identifica soluţii superioare valoric actualului lot, însă prioritară va fi în această iarnă întregimentarea a încă 2-3 juniori. “Suntem mulţumiţi de lotul de care dispunem, însă mai căutăm soluţii pentru a mai aduce câţiva tineri. Cum întotdeauna partea secundă a campionatului este mai dificilă decât turul, noi ne propunem doar să continuăm în acelaşi ritm precum în finalul anului precedent”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

• Se speră în inaugurarea tribunei la derby-ul cu ASU Poli!

Lucrările de modernizare de la tribuna întâi a Stadionului „CSO” sunt în plină desfăşurare, într-un ritm alert, fapt care conferă încredere şefilor Metalurgistului că în retur, spectatorii vor beneficia, cât de repede, de alte condiţii pentru a-şi vedea favoriţii la lucru. “Ar fi extraordinar dacă am reuşi să deschidem tribuna modernizată, în 19 martie, la meciul derby cu ASU Poli Timişoara, când se anunţă o asistenţă record, cu sute de suporteri timişoreni”, a concluzionat Daniel Popa, vicepreşedintele “roş-albaştrilor”.

Acest articol a fost citit de 105 ori

Juniorii, principalele ţinte ale perioadei de transferuri, pentru Metalurgistul Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.