cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Juniorii de la CSO Cugir vor participa la etapa de zonă a Trofeului “Gheorghe Ola”

Juniorii de la CSO Cugir vor participa la etapa de zonă a Trofeului “Gheorghe Ola”

Publicat în 04.12.2014 la ora 14:06

CSO-Cugir-OlaÎntre 4 și 6 decembrie 2014, CSO Cugir va participa la etapa de zonă a Trofeului “Gheorghe Ola”, jucători născuți în anul 2005 și mai mici, fază ce este organizată de Federaţia Română de Fotbal la Tărlungeni (județul Brașov). Campioana județului Alba va avea ca adversare, în Zona 4, pe FC Brașov, AS Toni Doboș București și CS Alma Sibiu.

Tot în aceeaşi locaţie se vor disputa şi jocurile etapei zonale a Trofeului “Gheorghe Ene”, unde va fi prezentă cealaltă conjudeţeană, Navobi Alba Iulia, ce reprezintă Alba la secţiunea fotbaliştilor născuţi în anul 2006 şi mai mici.

Antrenorii cugireni Cătălin Pașcanu și Alexandru Kilin au în componența lotului următorii jucători: Darius Simon, Andrei Topor, Florin Bura, Bucur Tărtău, Sebastian Itu (născut în 2006, fiul căpitanului de la Metalurgistul Cugir, Lucian Itu), Paul Codrea, Sergiu Cioran, Antonio Negrea, Claudiu Dorobanţu, Iosif Puşcaşu, Raris Groza şi Lucian Ţiplea. CSO Cugir a reușit să câștige titlul de campioană județeană a Turneului “Gheorghe Ola”, după ce a învins în semifinală cu 4-0 pe CSC Bistra (toate golurile realizate de Paul Codrea) și în finala mare pe Navobi Alba Iulia, cu scorul de 3-1 (au înscris Andrei Topor și Paul Codrea – două goluri pentru CSO, respectiv Vlad Hidan Vlad). Echipa din Cugir a marcat pe parcursul competiției județene cele mai multe goluri (31), 14 dintre acestea fiind înscrise de golgeterul Paul Codrea. Răzvan Pauletti de la Unirea Alba Iulia a primit premiul pentru cel mai bun portar al turneului, iar Eduard Todea de la CSC Bistra a fost declarat cel mai bun jucător al Turneului „Gheorghe Ola”, ediţia 2014. Meciurile echipei de sub Drăgana la etapa de zonă, se vor disputa după următorul ţintar: cu AS Toni Doboș București (vineri, 5 decembrie, ora 11.00), cu CS Alma Sibiu (vineri, 5 decembrie, ora 16.00) și cu FC Brașov (sâmbătă, 6 decembrie, ora 10.00). Se califică pentru turneul final organizat de FRF câștigătoarea etapei de zonă.

FOTO: AJF Alba

Acest articol a fost citit de 375 ori

5.0
01

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.