cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Joi: Conferință religioasă ,,Vorbirea Duhovnicească” la Cugir. Invitat preot Ștefan Negreanu

Joi: Conferință religioasă ,,Vorbirea Duhovnicească” la Cugir. Invitat preot Ștefan Negreanu

Publicat în 10.03.2015 la ora 18:16

Pr-StefanCasa Orășenească de Cultură din Cugir va găzdui joi, 12 martie 2015, începând cu ora 18.00, Conferința cu tema ,,Vorbirea Duhovnicească,,. Invitat: pr. asist. univ. dr. Ștefan Negreanu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă ,,Ilarion V. Felea,, din Arad.

Pr. Ștefan Negreanu este născut la data de 23.02. 1973 în localitatea Lupeni, jud. Hunedoara. Este absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă, secția Pastorală, Arad și este licențiat în teologie cu lucrarea: ,,Icoana –calea spre prototip,,. Are studii de doctorat la Facultatea de Teologie Ortodxă ,,Andrei Șaguna,, din cadrul Facultății ,,Lucian Blaga,, Sibiu, studii de master la Facultatea de Teologie din Atena- Grecia.

Domeniile sale de competență sunt: ,,Istoria Bisericească Universală,, și ,,Teologia și Spiritualitatea Icoanei,,. Dintre prelegerile și conferințele pr. Ștefan Negreanu amintim: Porunca a șaptea: ,,Să nu desfrânezi,, ,,Despre iertare și iubire,, ,,Aproapele meu,, ,,Iertarea păcatelor,, ,,In așteptarea canononizării Părintelui Arsenie Boca-Un om mai presus de oameni,, ,,Dragostea lui Hristos-împlinirea familiei,, ,,Copiii noștri –ce moștenire le oferim,, ,,Despre dorințe și armonizarea inimii.

Acest articol a fost citit de 373 ori

Joi: Conferință religioasă ,,Vorbirea Duhovnicească” la Cugir. Invitat preot Ștefan Negreanu
4.7 (93.33%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *