cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Joi, 21 februarie 2019, Cvartetul de coarde „Augustin Bena” al Județului Alba va susține un recital la Centrul Cultural din Cugir. Intrarea este LIBERĂ

Joi, 21 februarie 2019, Cvartetul de coarde „Augustin Bena” al Județului Alba va susține un recital la Centrul Cultural din Cugir. Intrarea este LIBERĂ

Publicat în 19.02.2019 la ora 13:26

Cvartetul de coarde „Augustin Bena” al Județului Alba susține joi, 21 februarie 2019, un recital cameral la Cugir. Evenimentul va avea loc începând cu ora 18:00, la Centrul Cultural din Cugir, iar intrarea este liberă.

Iubitorii muzicii de cameră se vor putea bucura de un program special: J. Haydn – Cvartetul de coarde nr. 4, op. 76 și A. Borodin – Cvartetul de coarde nr. 2 în Re Major. În recital vor evolua Dan Liviu Cernat (vioară I), Mădălin Danciu (vioară II), Mădălina Gherman – Neag (violă) și Cătălina Craiu (violoncel).

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba prin Centrul de Cultură „Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Orașului Cugir și Centrul Cultural Cugir.

Cvartetul de coarde ,,Augustin Bena” activează în cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” și a susținut numeroase recitaluri și concerte. În formula extinsă, Orchestra de Cameră ,,Augustin Bena” a Județul Alba își va începe stagiunea 2019 în luna martie, alături de soliști și dirijori invitați, de renume național și internațional. Printre colaboratorii Orchestrei de Cameră de până în prezent îi putem aminti pe soprana Daniela Vlădescu, pianistul Tadashi Imai și dirijorul Federico Crisanaz.

Acest articol a fost citit de 44 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.