cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Jandarmii au intervenit la Cugir pentru a potoli doi bărbați care s-au luat la bătaie în mijlocul străzii

Jandarmii au intervenit la Cugir pentru a potoli doi bărbați care s-au luat la bătaie în mijlocul străzii

Publicat în 04.08.2014 la ora 11:40

jandarmiPe fondul consumului excesiv de alcool şi a unor divergențe mai vechi, doi bărbaţi din Cugir s-au certat în mijlocul străzii. Chemaţi în ajutor de mama unuia dintre ei, jandarmii au intervenit de urgenţă, i-au calmat şi i-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 2000 de lei.

Incidentul a fost înregistrat vineri, 1 august, la ora 23.00, pe strada Rozelor din oraşul Cugir. Din verificările efectuate de jandarmi a rezultat că, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, Ciprian D. (34 de ani) l-a înjurat şi îmbrâncit pe un alt bărbat, cu care, se pare, are un conflict mai vechi. Jignit, cel din urmă, în loc să apeleze la forţele de ordine, şi-a chemat fratele în ajutor.

A urmat un episod de violenţă verbală şi îmbrînceli, din fericire, stopat la timp de un echipaj de jandarmerie, care a sosit la faţa locului solicitat fiind de mama unuia dintre protagonişti. Spiritele încinse s-au calmat, iar pentru fapta săvârşită în public, atât Ciprian D., cât şi fratele chemat în ajutor, Gabriel D. ( 30 de ani ), ambii domiciliaţi în Cugir, au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 1000 de lei”, precizează Cosmin Jurcoveț, reprezentantul IJJ Alba.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 1474 ori

Jandarmii au intervenit la Cugir pentru a potoli doi bărbați care s-au luat la bătaie în mijlocul străzii
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *