cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Ionuț Tătaru, Laurențiu Tudor și Brian Lemac au părăsit echipa de sub Drăgana

Ionuț Tătaru, Laurențiu Tudor și Brian Lemac au părăsit echipa de sub Drăgana

Publicat în 06.12.2018 la ora 15:43

La puțin timp după încheierea turului, Metalurgistul Cugir, cea mai bine plasată dintre conjudețene la mijlocul stagiunii Ligii a 3-a, locul cinci în Seria a 5-a, s-a despărțit de trei dintre jucători: fundașul Ionuț Tătaru (29 de ani), mijlocașul Laurențiu Tudor (21 de ani) și atacantul Brian Lemac (23 de ani).

Surse oficiale apropiate echipei de sub Drăgana susțin că despărțirea s-a produs pe cale amiabilă, prin rezilierea contractelor, de comun acord, între cele două părți.

Cei trei jucători experimentați au venit în vară, au fost priviți drept “vedetele” campaniei de transferări, dar au părăsit gruparea “roș-albaștrilor” după numai șase luni, evoluțiile acestora în prima parte a campionatului neridicându-se decât în puține momente la nivelul pretențiilor, deși au fost mai mereu în formulele de start. Astfel, la capitolul goluri înscrise, B. Lemac a marcat doar de două ori în tur, iar L. Tudor a punctat o singură dată, în condițiile în care în topul realizatorilor Cugirului, primii sunt mijlocașii Șaucă și Necșulescu – câte 7 goluri, urmați de juniorul Dicu – 5 goluri.

La șase puncte de poziția întâi, ocupată de Șoimii Lipova, Metalurgistul nu renunță însă la ideea de a promova în eșalonul superior, vizând să-și întărească efectivul în toate compartimentele, un nume fiind apărătorul Ovidiu Morariu (ex-Juventus București și Chindia Tîrgoviște, liber de contract, originar din Alba, care s-a și pregătit o perioadă sub comanda lui Călin Moldovan).

Acest articol a fost citit de 169 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.