cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Ion Dumitrel, președinte CJ Alba: „Un nod rutier în zona Cugir se va putea realiza numai la finalul perioadei de garanție a acelui tronson din Autostrada A1”

Ion Dumitrel, președinte CJ Alba: „Un nod rutier în zona Cugir se va putea realiza numai la finalul perioadei de garanție a acelui tronson din Autostrada A1”

Publicat în 02.08.2016 la ora 17:22

autostrada-orastie-sibiu-intrare-cugirPreședintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a declarat, astăzi, la Radio Unirea FM că nodul rutier din zona Cugir se va putea realiza, dar numai la finalul perioadei de garanție a acelui tronson din Autostrada A1. 

Dumitrel a subliniat că urcarea-coborârea de pe Autostrada Orăștie – Sibiu, de la Cugir, se va realiza fie din fonduri proprii, fie de la CNADNR.

”Urcarea (n.a. și coborârea) pe autostradă, la Cugir: Am făcut o adresă, în anii trecuți la CNADNR pentru că noi trebuie să avem acceptul lor pentru a face această lucrare. Ne-au răspuns că această porțiune de autostradă este în perioada de garanție și drept urmare nu se poate executa nicio lucrare până nu trece perioada de garanție și se va constata calitatea lucrărilor și așa mai departe”, a spus Ion Dumitrel.

Acesta a explicat că nodul rutier nu se poate realiza, deocamdată, indiferent de sursa de finanțare.

Președintele CJ Alba a adăugat că CNADNR își dorește să fie executat acest nod rutier, la fel și oamenii și investitorii din Cugir.

”Urcarea pe autostradă de la Cugir va fi un proiect pe care dacă nu-l va executa CNADNR-ul va trebui să cerem acceptul să-l executăm noi, din fonduri proprii”, a afirmat Ion Dumitrel, arătând că nodul rutier este o prioritate pentru Consiliul Județean Alba.

Nodul rutier ar urma să fie construit, mai exact, la Șibot, aproape de Cugir.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 889 ori

Ion Dumitrel, președinte CJ Alba: „Un nod rutier în zona Cugir se va putea realiza numai la finalul perioadei de garanție a acelui tronson din Autostrada A1”
4.7 (93.33%) 3 votes

Comentarii

Un Comentariu la Ion Dumitrel, președinte CJ Alba: „Un nod rutier în zona Cugir se va putea realiza numai la finalul perioadei de garanție a acelui tronson din Autostrada A1”

  1. Sly Răspunde

    04.08.2016 la 9:54

    În concluzie, politicienii care au promis că fac nodul rutier ne-au mințit.

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.