cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „La Șibot convocatorul aruncă invitația peste gard, iar cățelul o duce în dinți alesului local”

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „La Șibot convocatorul aruncă invitația peste gard, iar cățelul o duce în dinți alesului local”

Publicat în 11.09.2017 la ora 13:05

În comuna Șibot există, mai nou, o modalitate inedită de convocare a consilierilor locali la ședințele de consiliu. Trimisul primarului aruncă invitația peste gard, cățelul se joacă cu ea, o rupe și o duce în dinți consilierilor.

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a arătat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, cum arată o invitație la ședințele de consiliu local în comuna Șibot, după ce a fost aruncată peste gard de convocator și luată în dinți de cățel.

Ioan Lazăr a declarat că are invitația de la un consilier local din partea ALDE.

”Le-aș sugera celor de la ALDE să-și țină câinii închiși. Poate o mănâncă de tot și nu mai știu că are loc ședința”, a spus Ioan Lazăr în spirit de glumă.

”Eu cred că ar trebui altă modalitate de convocare, să le-o înmâneze personal, nu să le arunce pur și simplu o hârtie peste gard, în curte. Sper să nu devină o practică”, a spus Lazăr.

 La final, el a avut și un sfat pentru primarul din Șibot, liberalul Ilie Tomuș.

”Ilie Tomuș ar trebui să citească mai bine legea, chiar dacă știți foarte bine că e certat cu legea”, a conchis Ioan Lazăr.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 261 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.