Rămâi conectat

Actualitate

Investiție de peste 540.000 lei făcută de Spitalul Orășenesc Cugir, pentru achiziția unui aparat de radiologie mobil digital

cugirinfo.ro

Publicat

în

Spitalul Orășenesc Cugir a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru achiziția unui „Aparat radiologie mobil digital”, prin proiectul „Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare Covid-19 prindotarea cu echipamente și aparatură medicală. Valoarea totală estimată a investiției este de 540.745,54 lei, fără TVA.

Principalul obiect de activitate al Spitalului Orășenesc Cugir este acordarea de servicii medicale de calitate populației orașului Cugir si localităților limitrofe.

Serviciile medicale sunt asigurate de o echipa ce reunește 193 de angajați dintre care 32 sunt medici cu specializare in ramurile medicale de baza: medicina interna, pneumologie, pediatrie, chirurgie, obstetrica- ginecologie, dermato-venerologie, reabilitare medicala, infectioase, cardiologie, anestezie si terapie intensiva, servicii paraclinice,oftalmologie, neurologie, etc.

Descrierea produselor solicitate

Aparat radiologie mobil digital – buc – 1

Toate produsele trebuie să fie acoperite de garanție pentru cel puțin24 de luni. Perioada de garanție începe de la data recepției finale (calitative) respectiv încheierea procesului-verbal de recepție calitativa, acceptat fara obiecții.

Spitalul Orășenesc Cugir intenționează sa achiziționeze echipamente medicale, inclusiv livrare, punere in funcțiune precum si instruirea personalului medical si tehnic din cadrul Spitalului Orășenesc Cugir, județul Alba, in contextul dotării autoritatii contractante cu aparatura performanta, cu scopul asigurării unui nivel calitativ ridicat al serviciilor medicale.

Prin proiectul “Creșterea capacitatii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin dotarea cu echipamente si aparatura medicala a Spitalului Orășenesc Cugir cod SMIS 142032 se urmărește modernizarea si tehnologizarea la nivel European al infrastructurilor sanitare deficitare, care utilizează in continuare aparatura uzata fizic si moral, prin achiziția de echipamente noi si eficiente, ce aduc atat o creștere calitativa a serviciilor oferite, cat si o creștere cantitativa a numărul de persoane beneficiari de servicii medicale, imbunatatind starea de sanitate publica la nivel national, regional si local.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

S-a aprins iluminatul festiv la Cugir pentru sărbătorile de Crăciun 2023!

cugirinfo.ro

Publicat

în

S-a aprins iluminatul festiv la Cugir pentru sărbătorile de Crăciun 2023!

În seara aceasta a fost aprins iluminatul festiv care împodobește orașul cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Moș Nicolae a sosit mai repede anul acesta în orașul Cugir. Locuitorii orașului, dar mai ales copiii din localitate, au primit un cadou din partea administrației locale: aprinderea iluminatului festiv de sărbători și a bradului de Crăciun.

Evenimentul s-a desfășurat duminică seară, pe esplanada din fața Catedralei „Adormirii Maicii Domnului” din Cugir.

Ca de fiecare dată, numerotarea inversă până la momentul aprinderii miilor de luminițe a fost pornită de către primarul orașului, Adrian Teban alături de 22 de elevi performeri ai Cugirului, care au obținut cele mai bune rezultate la învățătură în decursul anului, la concursuri și olimpiade școlare.

Momentul a fost întâmpinat de cugireni cu urale și exclamații de bucurie, majoritatea din cei prezenți imortalizând momentul cu telefoanele mobile sau cu aparatele foto.

Citește și: MESAJE de MOS NICOLAE. SMS-uri, urări și felicitări pe care le poți trimite de Sfântul Nicolae

Festivitatea a fost întregită de un spectacol de colinde susținut de tinerii interpreți ai Fanfarei de copii a Centrului Cultural Valentin Urițescu (coordonator Marian Vințan) și a grupului folcloric vocal Mlădițe cugirene (coordonator doamna profesoară Ionela Popa).

O varietate de modele și culori, mii de ghirlande luminoase, cupole luminoase, și mesaje luminoase cu urări de sărbători împodobesc de sărbători bulevardul central și principalele străzi ale orașului.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Duminică, 3 decembrie 2023, are loc aprinderea iluminatului festiv pentru Sărbătorile de Iarnă

cugirinfo.ro

Publicat

în

Mâine, 3 decembrie 2023, de la ora 17.00, Primăria orașului Cugir și Centrul Cultural „Valentin Urițescu” vă invită să luați parte la aprinderea iluminatului festiv pentru sarbătorile de iarnă.

„Duminică, 3 decembrie 2023, ora 17.00, în fața Catedralei, Primăria Cugir și Centrul Cultural Valentin Urițescu vă invită să luați parte la aprinderea iluminatului festiv pentru sarbătorile de iarnă

Au început pregătirile pentru împodobirea orașului cu iluminat festiv. Primăria a asigurat montarea instalațiilor luminoase iar angajații din cadrul Serviciului Public de Gospodărie Locală Cugir au ridicat zilele acestea bradul de Crăciun în fața Catedralei și au montat decorațiile specifice.

Duminică, de la mic, până la mare, cugirenii sunt așteptați să participe la aprinderea miilor de luminițe multicolore ce vor împodobi orașul.

În continuare, sunteți invitați la colinde și cântece sub bradul de Crăciun, în interpretarea grupului Mlădițe Cugirene și a Fanfarei Cugir.

Vă așteptăm lângă brad pentru a număra împreună secundele pâna la aprinderea instalațiilor din bradul de Crăciun și a ornamentelor luminoase ce impodobesc orașul!”, au transmis rteprezentanții Primăriei orașului Cugir.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Tânăr de 29 de ani din Cugir cercetat de polițiștii din Vințu de Jos, după ce a fost depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat

cugirinfo.ro

Publicat

în

Joi, 30 noiembrie 2023, în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Vințu de Jos, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din Cugir.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbat avea autorizația provizorie de circulație expirată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir