cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Intervenție a pompierilor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească situată pe strada Nuferilor, din Cugir

Intervenție a pompierilor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească situată pe strada Nuferilor, din Cugir

Publicat în 16.04.2019 la ora 21:24

Un incendiu a izbucnit în jurul orei 21.00, la o anexă gospodărească situată pe strada Nuferilor, din orașul Cugir.

Din primele informații transmise de ISU Alba, un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească de pe strada Nuferilor, din localitate. Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cugir în cooperare cu Garda de intervenție Sebeș au intervenit cu o autospecială pentru stingerea focului.

UPDATE 1: Incendiul este localizat și se manifestă pe aproximativ 80 mp la nivelul celor două anexe gospodărești (bucătărie de vară și o cameră unde se află centrala termică). Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă a incendiului urmează să fie stabilită, a transmis ISU Alba.

UPDATE 2: Purtătorul de cuvânt al ISU Alba a declarat că Incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurt circuit electric.

Acest articol a fost citit de 1029 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.