cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Inter Ciugud – CSO Cugir: 0-0

Inter Ciugud – CSO Cugir: 0-0

Publicat în 14.04.2013 la ora 19:29

CSO Cugir n-a câştigat şi al 11-lea meci consecutiv în Liga a IV-a, remizând alb în jocul constând pentru etapa a 22-a, în deplasare cu Inter Ciugud. Această surpriză are la bază în primul rând faptul că echipa de sub Drăgana a mizat pe o garnitură compusă din rezerve, preferând să-şi trimită titularii la Şugag.

CSO care a dominat categoric campionatul a mizat pe nume precum Isac, A. Ianc, A. Gavrilă, R. Şandru, Kilin având numai trei rezerve fără a apela la înlocuiri.

Kilin – supărat pe jucători!

Poate că aveam nevoie de acest duş rece! Sincer, nu meritam mai mult decât acest punct. Aceasta a fost strategia clubului, să trimitem jucători la echipa secundă şi poate asta ne-a costat. Pe de altă parte, mă aşteptam la o altă atitudine din parte unor jucători utilizaţi mai puţin în acest sezon, să demonstreze că merită să prindă primul unsprezece“, a apreciat antrenorul Alexandru Kilin.

A contat foarte mult faptul că adversarii au mizat pe rezerve. A fost un meci de luptă iar noi ne bucurăm de acest punct, am remizat cu liderul, care avea 10 victorii consecutive, asta după ce etapa trecută, acasă, am jucat foarte modest cu Energia Săsciori“, a spus George Ciucă.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 259 ori

Inter Ciugud – CSO Cugir: 0-0
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.