cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Întâlnire între medicii de familie și medicii specialiști ai Spitalului orășenesc Cugir

Întâlnire între medicii de familie și medicii specialiști ai Spitalului orășenesc Cugir

Publicat în 18.12.2018 la ora 9:05

La solicitarea Colegiului Medicilor Filiala Alba, la sediul Primăriei orașului Cugir, a avut loc o întâlnire între medicii de familie care activează pe raza orașului și medicii specialiști care își desfășoară activitatea în cadrul Spitalul orășenesc.

Întâlnirea, mediată de managerul instituției, jr. Florin Arion și managerul medical al unității de sănătate, dr. Terezia Mureșan, a avut ca scop principal dezbaterea unor aspecte legate de colaborarea între cele două paliere ale  sistemului sanitar la nivel de oraș. Potrivit informațiilor, s-a profitat de această ocazie pentru a le prezenta medicilor de familie pe unii colegi noi care s-au adăugat în ultima perioadă colectivului de medici din cadrul  Spitalului Cugir. S-au purtat de asemenea, discuții despre o serie de probleme pe care instituția le întâmpină cu privire la utilizarea sistemului informatic.

„Am informat medicii de familie cu privire la posibilitățile de investigație și tratament al diverselor patologii pe care le întâlnim în practica curentă. Internările de zi reprezintă una dintre cele mai facile posibilități de realizare a unui act medical de calitate, al cărui beneficiar trebuie sa fie în primul rand pacientul”, ne-a declarat medicul chirurg, dr. Terezia Mureșan. Aceasta susține faptul că, în vederea facilitării pe viitor a unor astfel de colaborări între specialiști și medicii de familie, s-a stabilit de comun acord punerea la punct a unei modalități de comunicare informatică în timp real.

„De comun acord cu toți participanții, am stabilit ca următoarea reuniune de acest fel să aibă loc cel mai probabil la mijlocul lunii februarie, când sperăm sa avem ocazia de a prezenta noi medici care să se adauge colectivului nostru”, a conchis dr. Terzia Mureșan.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 371 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.