cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Instalaţie de nocturnă pentru “Arena CSO” din Cugir, cel mai modern stadion din judeţ

Instalaţie de nocturnă pentru “Arena CSO” din Cugir, cel mai modern stadion din judeţ

Publicat în 04.02.2019 la ora 11:48

În curând, în Alba am putea avea două stadioane cu instalații de nocturnă, pe lângă „Minaur” din Zlatna urmând să beneficieze de lumina reflectoarelor și “Arena CSO” din Cugir.

Grație implicării primăriei din Cugir “Arena CSO”, unde își dispută partidele interne divizionara terță Metalurgistul Cugir, reprezintă cel mai cochet stadion din Alba (o tribună acoperită cu 800 de locuri), iar lucrările de modernizare continuă, după cele finalizate în 2016, când stadionul de sub Drăgana a beneficiat de ample modificări, printr-un proiect de aproximativ 980.000 de euro.

Menționăm că în toamna trecută a fost dată în folosință o elegantă tabelă electronică pe “Arena CSO”, iar în acest an se intenționează “atacarea” lucrărilor la tribuna a doua, sector care va fi și el acoperit, dar și la gardul împrejmuitor.

Conform informațiilor pe care le deținem, autoritățile locale din Cugir sunt interesate în achiziționarea instalației de nocturnă de la Stadionul “Arcul de Triumf” din București, aflat pe lista celor 4 stadioane pe care România trebuie să te termine în perspectiva Euro 2020. Arena este gestionată de Federația Română de Rugby, aici disputându-și “stejarii” partidele internaționale, și va intra în renovare, pentru a îndeplini cerințele UEFA. Deja s-au purtat discuții între cele două părți pe tema mutării la Cugir a instalației de nocturnă dezafectată de pe “Arcul de Triumf”, mai sunt detalii de pus la punct, și există perspectiva, dacă totul este în regulă, ca în scurt timp să se intre în linie dreaptă, pentru instalarea nocturnei la Cugir.

H.D.M.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 962 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.