cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba a organizat o campanie de informare și prevenție pentru elevii de liceu din Cugir

Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba a organizat o campanie de informare și prevenție pentru elevii de liceu din Cugir

Publicat în 16.04.2019 la ora 11:24

Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba a desfășurat, cu ocazia săptămânii „Școala altfel”, o campanie de informare și prevenire a elevilor cu privire la comiterea de fapte antisociale, la Liceul Teoretic „David Prodan” și la Colegiul Tehnic „I.D. Lazarescu”, din orașul Cugir.

Această campanie reprezintă o continuare a acțiunilor desfășurate în școlile din județul Alba pentru conștientizarea elevilor cu privire la efectele săvărșirii faptelor de natură contravențională și infracțională.

Totodată, tinerilor interesați de a urma cariera militară li s-au prezentat condițiile și criteriile specifice de recrutare precum și documentele necesare pentru înscrierea în instituțiile de învățământ ale Ministerul Afacerilor Interne.

Acest articol a fost citit de 350 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.