cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Iniţiativă a consilierilor social-democraţi din Cugir, în sprijinul pensionarilor

Iniţiativă a consilierilor social-democraţi din Cugir, în sprijinul pensionarilor

Publicat în 28.02.2014 la ora 13:00

consilieri CugirUn proiect de hotărâre iniţiat de grupul de consilieri PSD din cadrul Consiliului Local Cugir a fost înaintat spre avizare secretarului primăriei locale, jurista Otilia Băluţiu, în vederea înscrierii acestuia pe ordinea de zi a şedinţei din 27 februarie a.c., şi adoptarea unei hotărâri în acest sens.

Prin demersul lor, cei 5 aleşi social-democraţi propun primarului Adrian Teban să fie de acord ca pensionarii cu domiciliul stabil pe raza oraşului Cugir să beneficieze de 4 călătorii lunare gratuite, pe reţeaua de transport a localităţii, pe baza unei legitimaţii speciale şi a cuponului de pensie valid, începând cu data de 1 martie 2014. O legitimaţie care să nu fie transmisibilă, iar beneficiarii de gratuitate au obligaţia validării fiecărei călătorii.
În adresa de motivare a iniţiativei, consilierii PSD îi recomandă primarului să ţină seama de dificultăţile prin care trece această categorie socială, având în vedere că şi alte oraşe au luat decizii similare menite să vină în sprijinul pensionarilor şi al altor persoane defavorizate.
Proiectul de hotărâre este semnat de consilierii PSD: Mircea Trifan, Mircea Simu,  Horia Rotche, Cornel Păştină şi Bogdan Dumitru.

Acest articol a fost citit de 308 ori

Iniţiativă a consilierilor social-democraţi din Cugir, în sprijinul pensionarilor
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *