cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Indemnizația membrilor din Consiliul de Administrație al Ocolului Silvic ”Sâpcea” mărită de la 300 lei/lună la 450 lei/lună

Indemnizația membrilor din Consiliul de Administrație al Ocolului Silvic ”Sâpcea” mărită de la 300 lei/lună la 450 lei/lună

Publicat în 01.02.2015 la ora 18:48

ocol-silvic-cugir-obiective-2013Legislativul cugirean a aprobat în cadrul şedinţei de joi, un proiect de hotărâre al primarului cu privire la aprobarea modificării cuantumului indemnizaţiei membrilor C.A. de la Ocolul Silvic ”Sâpcea” Cugir.

Demersul edilului şef al Cugirului a avut la bază o adresă transmisă de Consiliul de Administraie al regiei potrivit căreia:

Remuneraţia membrilor consiliului de administraţie este stabilită de către autoritatea publică tutelară prin contractul de mandat. Remuneraţia membrilor neexecutivi ai consiliului de administraţie este formată dintr-o indemnizaţie fixă lunară care nu poate depăşi media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut lunar din ramura în care îşi desfăşoară activitatea regia autonomă, comunicat de Institutul Naţional de Statistică anterior numirii, şi dintr-o componentă variabilă stabilită potrivit recomandărilor temeinic motivate, formulate pe baza unui studiu comparat asupra condiţiilor de remunerare pentru poziţii similare din regii autonome sau societăţi cu capital majoritar ori integral de stat din România şi din alte state europene, din acelaşi domeniu de activitate. Indemnizaţia fixă lunară a membrilor consiliului de administraţie poate fi diferenţiată, în funcţie de numărul de şedinţe la care participă, de atribuţiile în cadrul unor comitete consultative şi de alte atribuţii specifice stabilite prin contractul de mandat. Remuneraţia variabilă a membrilor consiliului de administraţie se revizuieşte anual, în funcţie de gradul de îndeplinire a indicatorilor de performanţă prevăzuţi în contractul de mandat.

Analizând situația datelor comunicate de Ocolul Silvic Sâpcea Cugir RA, din care rezultă că au fost îndepliniți indicatorii de peformanță prevăzuți în contractul de mandat ai membrilor CA., consilierii locali au fost de acord cu modificarea cuantumului indemnizaţiei membrilor CA de la suma de 300lei/lună la suma de 450 lei/lună. Beneficiarii acestor majorări sunt: Bogdan Haneş- inspector Cadastru, Primăria Cugir, Adrian Nicoară-tehnician silvic, Cosmin Oltean-Administraţia Finanţelor Publice Alba, Mircea Şoit-tehnician silvic exploatare, Vasile Botezan – inginer SC SGL Producţie Cugir.

Prin hotarâre de consiliu, aleșii locali l-au mandatat pe primarul Adrian Teban să semneze Actele de mandat încheiate cu membrii CA, privind modificarea indemnizației acestora.

De menționat că ocolul Silvic ,,Sâpcea,, Cugir a fost înființat în anul 2004 pentru administrarea pădurii orașului Cugir și localitatea Vinerea în suprafață de 4.853 hectare. De asemenea, asigură paza pădurii și lucrările silvice specifice în scopul gospodăririi unitare și durabile a fondului forestier pentru o suprafață de 5.619 hectare.

 Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 450 ori

Indemnizația membrilor din Consiliul de Administrație al Ocolului Silvic ”Sâpcea” mărită de la 300 lei/lună la 450 lei/lună
1 (20%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *