cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Incendiu la o locuinţă de pe strada Vasile Alecsandri din Cugir

Incendiu la o locuinţă de pe strada Vasile Alecsandri din Cugir

Publicat în 18.01.2014 la ora 20:21

Incendiu devastator la CugirDe mai bine de 2 ore, 5 autospeciale aparținând Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din Cugir, Sebeș și Alba Iulia se luptă să stingă un incendiu provocat la o locuința situată la nr. 53 pe strada Vasile Alecsandri din Cugir.

Incendiul are dimensiuni serioase şi se propagă, astfel încât acesta pune în pericol și alte locuințe aflate în zonă. Focul a pornit de la o șură aparținând lui T.N., extinzându-se mai apoi la casă, acoperișului acesteia fiind distrus în proporție de peste 80%.
La acţiunea de stingere au luat parte și unii vecini din zona afectată de incendiu, aceștia contribuind cat de cat în sprijinul pompierilor sosiți la fața locului.
Din pacete intervenția s-a dovedit a fi una anemică și lasă mari semne de întrebare cu privire la calitatea mașinilor și a accesoriilor folosite de pompieri. Vom reveni cu amănunte după finalizarea operațiunilor de stingere a incendiului.

C. P.

UPDATE ora 20.40: Potrivit ISU Alba, focarul incendiului a fost izolat și lichidat aproape în totalitate fiind eliminat riscul de extindere la imobilele din jur. Au  ars acoperișul casei și anexa gospodărească. Nu s-au înregistrat victime.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 8889 ori

Comentarii

20 Comentarii la Incendiu la o locuinţă de pe strada Vasile Alecsandri din Cugir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.