cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Incendiu la hala în care a funcționat fosta secție de electrocasnice a UM Cugir

Incendiu la hala în care a funcționat fosta secție de electrocasnice a UM Cugir

Publicat în 16.11.2017 la ora 13:59

Astăzi, în jurul orei 11.30, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Cugir a fost sesizat prin apelul de urgență 112, de faptul că o hală dezafectată aparținând Societății Uzina Mecanică Cugir a fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului s-au deplasat echipe de pompieri aparținând de SVSU Cugir cu 2 autoutilitare, (însoțiți de lucrători ai Poliției Locale și ai poliției Orășenești Cugir), care în mai puțin de 40 de minute au reușit să elimine incendiul. Focul s-a declanșat la etajul fostei secții de fabricație a mașinilor de spălat rufe, într-un compartiment de vopsitorie unde aveau loc operații de dezafectare a halei, (prin tăierea cu sudură a unor tuburi aparținând cabinelor folosite la vopsirea mantalelor pentru electrocasnice) Se presupune că aceste cabine fiind îmbibate cu un strat gros de vopsea au devenit vulnerabile chiar la o simplă scânteie.

Secția de electrocasnice nu mai funcționa de mai bine de 8 ani, iar UM Cugir, în căutare de chiriași sau cumpărători, este preocupată de dezafectarea definitivă a halelor care au servit fabricației de electrocasnice. După cum am aflat de la organele de poliție, nu s-au înregistrat victime. La ora când publicăm materialul, incendiul a fost deja stopat, doar fumul negru și înecăcios mai persistă în jurul halei.
Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 1573 ori

Incendiu la hala în care a funcționat fosta secție de electrocasnice a UM Cugir
4 (80%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.