cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Incendiu izbucnit într-un container, amplasat în incinta Pieței „Complex” din Cugir, în care s-ar fi arcuncat cărbuni încinși

Incendiu izbucnit într-un container, amplasat în incinta Pieței „Complex” din Cugir, în care s-ar fi arcuncat cărbuni încinși

Publicat în 21.10.2016 la ora 19:17

incendiu-container-piata-complex-cugir-oct-2016În incinta halei acoperite din Piața „Complex” s-a produs în cursul nopții trecute un incendiu care se putea solda cu pagube imprevizibile.

Focul s-a declanșat într-una dintre cele două pubele din plastic situate aproape de ieșirea din piață, înspre strada Ion Creangă, unde erau adunate resturi vegetale și alte gunoaie provenite de la salubrizarea pieței.

Potrivit reprezentanților SVSU Cugir, focul ar fi avut la origine depozitarea resturilor de cărbuni încă aprinși, proveniți de la grătarele din apropiere folosite la prăjirea micilor și a altor produse din carne, sau în cel mai rău caz, a unor mucuri de la țigări aprinse aruncate odată cu gunoiul. Unii locatari din blocurile din apropiere ne-au relatat că în jurul orei 5.00, au văzut prin unul dintre geamurile pieței, cum flăcările provenite de la incendierea pubelelor di plastic se ridicau cu repeziciune spre plafonul clădirii, fapt ce i-a determinat să anunțe echipele de intervenție.

Conform informațiilor, pompierii au intervenit prompt, dar au fost nevoiți să folosească răngile pentru a forța ușa halei încuiate (pe timp de noapte), reușind ca în scurt timp să elimine extinderea incendiului.

După cum am aflat, comercianții care vindeau în piață și-au reluat activitatea abia în jurul orei 10.00, întrucât fumul înecăcios provenit de la arderea containerelor făcea irespirabil aerul din hală.

Potrivit SVSU Cugir, firma cugireană de salubrizare a primit interdicție de a mai amplasa pubele de depozitare gunoaie în interiorul halei.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 256 ori

Incendiu izbucnit într-un container, amplasat în incinta Pieței „Complex” din Cugir, în care s-ar fi arcuncat cărbuni încinși
3.5 (70%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.