cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » În Vinerea Mare, sculăria din Cugir – prădată de hoţi

În Vinerea Mare, sculăria din Cugir – prădată de hoţi

Publicat în 20.04.2015 la ora 10:30

hotiÎn noaptea de 10 spre 11 aprilie, când toată lumea era preocupată de pregătirile pascale, persoane încă neidentificate au forţat un geam (aflat într-o zonă mai ferită de ochii paznicului), de la S.C. Sculăria S.R.L. Cugir, au pătruns în incinta unităţii şi s-au dedat la furat.

Potrivit administratorului societăţii, ing. Gheorghe Şuteu, hoţul sau hoţii au forţat dulapurile cu scule aparţinând salariaţilor firmei şi au sustras scule de valoare, în special scule carbonice, printre care mai multe freze-disc, dar şi piese din cupru şi alamă.

Furtul a fost descoperit abia luni, în cea de-a doua zi de Paşte, când unul dintre angajaţii societăţii (L.S.), care supraveghea de obicei locaţia, a constatat că au avut loc spargeri de dulapuri şi sustrageri de scule şi piese comandate de colaboratori. În urma anchetei desfăşurate de organele de poliţie s-a constatat furtul, iar la ora actuală se fac cercetările de rigoare pentru identificarea făptaşilor. Se pare că sculele au fost sustrase spre valorificare, iar piesele din cupru şi alamă vor lua şi ele drumul unor firme tot de valorificare, dar a deşeurilor neferoase, destul de scumpe la ora actuală. „Norocul nostru a fost că hoţii n-au dat peste unele piese finite, de mare valoare, că ne puneau într-o situaţie destul de delicată faţă de colaboratori şi eram buni de plată”, ne-a declarat administratorul firmei.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 475 ori

În Vinerea Mare, sculăria din Cugir – prădată de hoţi
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.