cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » În ultimul meci test înainte de debutul noului sezon, Metalurgistul Cugir învinsă cu 3-2 (2-2) de FC Caransebeș

În ultimul meci test înainte de debutul noului sezon, Metalurgistul Cugir învinsă cu 3-2 (2-2) de FC Caransebeș

Publicat în 23.08.2014 la ora 14:12

ASA-Tg-Mures-Metalurgistul-CugirMetalurgistul Cugir a susţinut astăzi ultimul meci de verificare al verii, la Caransebeş, prilej cu care echipa locală, promovată în Liga a 2-a şi-a prezentat lotul, din care face parte şi albaiulianul Fabian Himcinschi.

La fel ca şi sub Drăgana, când Metalurgistul Cugir s-a impus cu 3-2 (3-1), şi acum victoria a revenit amfitrionilor, bănăţenii câştigând tot cu 3-2 (2-2). Este al treilea rezultat de acest gen pentru echipa condusă de Dan Mănăilă, miercuri fiind Gaz Metan Mediaş – Metalurgistul… 3-2!

• Lăncrănjan a parat un penalty, Cîrstean şi Homei au înscris

Startul a fost unul excelent pentru divizionara terţă, care în minutul 23 conducea cu 2-0, graţie reuşitelor semnate de Homei şi Cîrstean, asta după ce în startul jocului portarul Lăncrănjan a apărat un penalty (minutul 2). Jocul a fost unul spectaculos, cu ocazii la ambele buturi, Metalurgistul făcând o utilă repetiţie în vederea startului stagional, derby judeţean cu Industria Galda de Jos. “Prestaţia noastră a fost una apreciabilă, jucând de la egal la egal cu echipa de liga secundă. În actul întâi am ratat o sumedenie de ocazii, putând chiar să ne deprindem pe tabelă. Şi în mitanul secund ocaziile au alternat“, a apreciat Dan Popa, vicepreşedinte Metalurgistul.

Pentru Metalurgistul au evoluat: Lăncrănjan – Dulap, Homei, R. Petcu, Medeşan – S. Mureşan, Avramescu, M. Neagu, Necşulescu – Itu, Cîrstean; au mai intrat Tăban, G. Goronea, Negură, Bratima, T. Tothăzan, A. Mutu, Şt. Radu, Cr. Kilin. N-a fost folosit V. Ignat; Gurincu n-a efectuat deplasarea, iar Bold, Iovănescu şi Şuteu au lipsit din diverse motive.

În consecinţă, în urma acestor modificări de efectiv, gruparea de sub Drăgana va renunţa la serviciile experimentatului apărător Kalai (34 ani, venit de la Retezatul Haţeg în această vară). Sâmbătă, Metalurgistul va susţine ultimul amical, pe terenul echipei nou promovate în Liga a 2-a, FC Caransebeş (la Cugir a fost 3-2 pentru gazde). Pentru viitoarea ediţie, echipa de sub Drăgana i-a legitimat pe Homei, Bratima (FC Hunedoara), Medeşan (Viitorul Constanţa), A. Mutu şi Dulap („U” Cluj), Avramescu (Pandurii Tg. Jiu), Necşulescu (CS Ineu), Bold (FCM Tg. Mureş), V. Ignat (Dinamo II), R. Petcu (FC Caransebeş), S. Mureşan (Metalul Reşiţa).

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 425 ori

În ultimul meci test înainte de debutul noului sezon, Metalurgistul Cugir învinsă cu 3-2 (2-2) de FC Caransebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.