cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » În prima partidă de verificare a anului: Metalurgistul Cugir – Hidro Şugag 4-0 (2-0)

În prima partidă de verificare a anului: Metalurgistul Cugir – Hidro Şugag 4-0 (2-0)

Publicat în 23.01.2016 la ora 19:09

pregatiri-metalurgistul-cugir-ian-2016Metalurgistul Cugir a început, astăzi, şirul partidelor de verificare din 2016, acasă cu Hidro Şugag (locul secund în Seria a 3-a din Liga a 5-a), scor 4-0 (2-0), golurile au fost înscrise de G. Goronea, autogol, Iovu (Ceahlăul Piatra Neamț), Cîrstean.

Cel mai experimentat apărător a Cugirului, Gheorghe Goșa a anunțat că renunță la fotbal, întrerupându-și contractul cu „roș-albaștrii”, după ce a venit în vară. Fundașul în vârstă de 34 de ani a anunțat că va abandona activitatea. „Este opțiunea lui și i-o respectăm. A anunțat că nu vrea să ne încurce  și ne-a transmis acest fapt. A acuzat probleme la genunchi, a efectuat anumite analize medicale. Acum căutăm soluții să acoperim zona centrală a defensivei„, a spus Călin Moldovan.

Metalurgistul a mai renunțat și la juniorul L. Moldovan, venit la pregătire accidentat și cu kilograme în plus. De asemenea, nigerienii Adesanya Olusola Kareem (mijocaş ofensiv 24 ani) şi Monday Christian Onyeakusi (atacant 18 ani), ambii de la Micro Giant Football Club nu au impresionat și nu vor continua sub Drăgana.

Antrenorul Călin Moldovan a mizat pe formula Dragotă – Tăban, Negru, Șt. Radu, Petricău, Itu, M. Neagu, I. Radu, G. Goronea, Șuteu, Monday; iar după pauză Tiut – Bold, Piko, D. Codrea (junior), Huțanu, Necșulescu, Kareem, Iovănescu, Afrapt, Cîrstean, Iovu.

De marți și până în 5 februarie, cugirenii vor efectua un catonament centralizat la domiciliu, încheiat cu un meci amical cu Șurianu Sebeș.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 127 ori

5.0
01

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.