cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » În fața Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Cugir a fost ridicat tradiționalul Brad de Crăciun

În fața Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Cugir a fost ridicat tradiționalul Brad de Crăciun

Publicat în 01.12.2018 la ora 18:59

Reprezentanţi ai Administrării Domeniului Public din cadrul Primăriei orașului Cugir au adus şi ridicat pe platoul din faţa Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din localitate, tradiţionalul Brad de Crăciun.

Bradul a fost donat de S.C. Ocolul Silvic Sâpcea R.A. Cugir, măsoară aproximativ 14 metri înălţime, are un coronament deosebit și urmează să fie împodobit cu ornamente şi beculeţe multicolore menite să confere acestuia un farmec special.

Potrivit edililor locali, startul aprinderii luminițelor bradului va fi dat de primarul Cugirului Adrian Teban și de către un grup de elevi cu rezultate deosebite la învățătură, pe 6 decembrie, cu ocazia sărbătoririi zilei de ,,Sfântul Nicolae” și urmează să strălucească până după sărbătorile de iarnă.

Nu va lipsi din decor sania trasă de reni, menită să-i încânte pe cei mici, iar strada Alexandru Sahia va fi decorată cu ghirlande, beculețe și instalații electrice, reprezentând imagini specifice sărbătorilor de Crăciun.

Ca în fiecare an, în apropierea bradului va fi instalată scena, pe care se vor organiza manifestări artistice consacrate sărbătorilor de Crăciun, printr-un repertoriu divers și atractiv, susținut de colindătorii din oraș, dar și de către formații invitate.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1139 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.