cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » În deplasarea disputată ieri la Alparea, Metalurgistul Cugir a spulberat pe CS Oşorhei cu scorul de 4-0 (2-0)

În deplasarea disputată ieri la Alparea, Metalurgistul Cugir a spulberat pe CS Oşorhei cu scorul de 4-0 (2-0)

Publicat în 24.09.2016 la ora 16:29

metalurgistul-cugir-sep-2016Într-o partidă ce a contat pentru etapa a IV-a a Ligii a III-a, Seria V, Metalurgistul Cugir s-a impus, ieri, la Alparea cu 4-0 (2-0). Călin Moldovan a trimis în teren o echipă cu mulţi jucători experimentaţi precum Stoianoff, Vezan şi Itu, iar în primul “11” s-au regăsit şi ex-orădenii Sergiu Bactăr şi Mădălin Popa.

În primele patru minute au fost consemnate trei ocazii: Stoianoff a şutat pe lângă poartă din 12 metri, lateral dreapta, apoi Hava a respins, cu o robinsonadă, reluarea cu capul a lui Maftei pentru ca la poarta cealaltă Petricău să trimită pe lângă cu un şut de la distanţă. Ocazie rarisimă pentru Oşorhei în minutul 13, când trei jucători nu au ajuns la un şut centrare în faţa porţii, fază încheiată cu şutul lui Petricău, reţinut de Vlase la rădăcina barei.

În minutul 27, Boka a fost găsit de o centrare singur la cinci metri de poartă, dar a reluat cu capul pe lângă poartă. Putea fi 1-0, dar s-a făcut 0-1 în minutul 30, când Stoianoff a primit în mijlocul careului după o verticalizare a lui Vezan şi a şutat din întoarcere fără speranţe pentru Hava.

Tot Stoianoff putea face 0-2 peste şapte minute, când a încercat o scăriţă singur cu Hava, dar portarul bihorenilor l-a “citit”. Golul doi a căzut la ultima fază a primei reprize, când la un atac prelungit al oaspeţilor Hava a scos o minge din vinclu, apoi Cocină a şutat în bara din dreapta, mingea a revenit în şapte metri la Mădălin Popa, care a marcat cu toată opoziţia lui Cornea.

La 18 minute de la reluare, Vezan a centrat cu exteriorul iar Stoianoff a marcat din plonjon, cu capul, în stânga lui Hava pentru 0-3. Spre final, Oşorheiul a căutat golul de onoare, iar Vlase a reţinut la lovitura liberă executată de Sas (76), Remeş a sărit peste toţi la un corner şi a trimis puţin pe lângă, la cea mai mare ocazie a gazdelor, iar Ov. Popa a şutat de pe 16 metri, dar l-a găsit la post pe juniorul Vlase (89).

La poarta cealaltă, Hava a fost erou în câteva rânduri, reuşind să se opună în situaţii de unu la unu cu adversarii. În minutul 92, Covaicu a centrat din banda dreaptă, Tătar a reluat din cădere dar excelentul Hava a reţinut, însă bravul portar orădean n-a mai avut ce face în minutul 93 când Tăban a scăpat singur cu el şi l-a executat cu un şut în colţul lung, stabilind scorul final: 0-4.

Un moment hazliu s-a petrecut în minutul 17 al partidei de la Alparea. Mădălin Popa a şutat din vole, de la circa 25 de metri, dar spre propria poartă, în încercarea de a dejuca un şut al unui adversar. Mingea s-a dus aproape sub transversala porţii lui Florin Vlase, dar acesta atent, a reţinut. “Am văzut că e cam moale în poartă şi am vrut să-l testez pe Vlase”, a spus amuzat, la finele partidei, Mădălin Popa. Mijlocaşul orădean a făcut un joc bun, consistent, şi a marcat golul de 0-2 chiar în ultimul minut al primei reprize.

Au evoluat echipele: CS Oşorhei: Hava – R. Pop, Remeş, Şumălan (67 Gal), G. Cornea – Haş, – Ban, Petricău (60 Deac), Boka (72 Ov. Popa), Lorincz – Chiş-Toie (70 Sas). Antrenor: Gheorghe Silaghi.

Metalurgistul Cugir: Vlase – Covaciu, Maftei, Bactăr, D. Popa – Itu (65 Tăban), Torişte, M. Popa, Cocina (68 Tătar)– Vezan (89 Udrea)– Stoianoff (74 Radu). Antrenor: Călin Moldovan.

Arbitri: Dan Dreve (Cluj) – Anghel Todea (Cluj), Sergiu Corb (Zalău).

Observatori: Birtalan Attila şi Ion Mureşan.

sursa: ebihoreanul.ro

Acest articol a fost citit de 144 ori

În deplasarea disputată ieri la Alparea, Metalurgistul Cugir a spulberat pe CS Oşorhei cu scorul de 4-0 (2-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.