cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » În aceste zile, Fabricile de armament și muniție din Cugir participă a Târgul Internațional de Armament „Defense & Security 2019”

În aceste zile, Fabricile de armament și muniție din Cugir participă a Târgul Internațional de Armament „Defense & Security 2019”

Publicat în 19.11.2019 la ora 8:26

Filiale ale C.N. ROMARM S.A., printre care Societățile Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme Cugir participă în perioada 18 – 21 noiembrie 2019, la cea de-a X-a ediţie a Târgului Internaţional de Armament „Defense & Security 2019”, care se desfășoară la Bangkok – Thailanda.

La evenimentul bienal organizat în Asia sunt așteptate să participe peste 300 de delegații oficiale și neoficiale.  Aceasta va include factorii de decizie de top, precum miniștrii apărării, șefii forțelor armate, armata și forțele aeriene, poliția, agențiile de securitate și alți oficiali de rang înalt care vor sosi din toată lumea „Defense & Security” 2019 este o expoziție internațională, cu tehnologie militară terestră, aeriană și maritimă, împreună cu echipamente de apărare de ultimă generație – inclusiv cele mai noi inovații în domeniul securității interne.

Evenimentul oferă producătorilor oportunități excepționale de vânzare și rețea cu factorii de decizie militari din Asia.

Pe spațiile amenajate expun 400 de companii mondiale de apărare şi securitate internaţională din 50 de ţări participante printre care: Franţa, Germania, India, Israel, Rusia, Japonia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie, Statele Unite ş.a.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1133 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.