cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » În acest an Vacanța de Paște este mai scurtă iar ”primele de miel” sunt diferențiate pentru salariații de la Uzina Mecanică și Fabrica Arme Cugir

În acest an Vacanța de Paște este mai scurtă iar ”primele de miel” sunt diferențiate pentru salariații de la Uzina Mecanică și Fabrica Arme Cugir

Publicat în 29.04.2016 la ora 16:37

uzina-mecanica-cugir-2015Începând de astăzi, 29 aprilie 2016, salariatii de la S.C. Uzina Mecanică Cugir și S.C. Fabrica de Arme Cugir intră într-o minivacanță de sărbători pascale.

Programul de lucru pentru angajații U.M. Cugir va fi reluat pe data de 3 mai, iar pentru cei ai Fabricii de Arme pe data de 4 mai (potrivit contractelor collective de muncă de la fiecare societate).

Referitor la primele de Paște, ele vor fi diferentiate si anume: de 500 lei/salariat la UM Cugir si de 300 lei/salariat, (exprimată în tichete de masă) la Fabrica de Arme.

Potrivit managerilor generali ai celor două societăți, pe tot parcursul minivacanței, echipe formate din salariați  vor asigura buna funcționare a instalațiilor de apă și energie electric la nivelul fiecărei  secții și compartiment de activitate.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 417 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.