cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » În această iarnă în orașul Cugir va fi amenajat un patinoar artificial. Vezi ce tarife sunt propuse

În această iarnă în orașul Cugir va fi amenajat un patinoar artificial. Vezi ce tarife sunt propuse

Publicat în 26.11.2017 la ora 11:38

Iubitorii patinajului din Cugir vor avea parte peste nu mult timp de o surpriză plăcută. Administrația locală va amenaja, în incinta Clubului Orășenesc Cugir, un patinoar cu gheață artificială.

Patinoarul artificial va fi amenajat pe o suprafață de aproximativ 600 metri pătrați. Acesta va funcționa indiferent de vremea de afară, cu ajutorul unei instalații care va produce gheață artificial, și care va permite funcționarea acestuia chiar și la temperature de + 15 grade Celsius.

Primăria Cugir este preocupată de realizarea cât mai urgent a acestui obiectiv (programat să ia startul la începutul lunii decembrie), fapt pentru care, în ședința Consiliului local de săptămâna viitoare, va fi pus în dezbatere un Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de funcținare și a tarifului de intrare pentru utilizarea patinuarului.

În Referatul de specialitate întocmit de directorul Clubului Sportiv Orășenesc Cugir, se propune stabilirea unor tarife în cadrul CSO Cugir pentru acces patinoar și închiriere patine.

Astfel, tariful de intrare pentru utilizarea patinoarului în perioada 01 decembrie 2017 – 01 februarie 2018 este după cum urmează:

– tarif patinoar/oră (serie) – 10 lei

– tarif închiriere patine/oră (serie) – 5 lei

Aceste tarife vor fi încasate de Clubul Sportiv Orășenesc Cugir și se consideră venit la bugetul acestuia. Patinoarul va fi utilizat zilnic între orele 10.00 – 22.00. Capacitatea maximă pe patinoar este de 120 persoane.

Patinoarul artificial este o bază de sport și agrement – patinajul se face pe risc propriu. Administrația patinoarului nu răspunde de eventualele accidentări ale patinatorilor.

Regulamentul prevede că este necesar:
– Să se respecte cu strictețe anunțurile și indicațiile personalului care asigură funcționarea patinoarului în scopul asigurării unei desfășurări ireproșabile a activității de patinaj și asigurării siguranței celorlalți patinatori.

– Copii cu vârsta mai mică de 6 ani au acces cu patine doar însoțiți de persoane care au echipament adecvat pentru patinaj.

– Este strict interzis accesul la instalațiile de răcire, panoul electric și in locurile nedestinate publicului din incinta patinoarului.

Este interzis:

– Intrarea pe gheață fără patine;

– Patinajul într-o manieră care poate pune în pericol securitatea celorlalți patinatori; 3.Patinajul în forță, cu viteză sau balansul printre ceilalți patinatori;-

– Practicarea unor jocuri (”trenulețul”, etc.) în afara celor organizate;

– Purtarea pe umeri, în brațe, în spate a altor persoane (inclusiv copii), aparate foto, video, genți, etc., pe timpul patinajului;

– Introducerea pe gheață a pucurilor de hochei sau a altor echipamente și accesorii dacă nu fac obiectul unui concurs organizat;

– Aruncarea cu bulgări de zăpadă sau alte obiecte în incinta patinoarului sau în afara lui; -Accesul cu mâncare și băuturi de orice fel pe suprafață gheții (acest lucru este permis numai în locurile special amenajate, în afara suprafeței de patinat);

– Accesul persoanelor în stare de ebrietate, care au consumat substanțe ce le pot afecta echilibrul și luciditatea;

– Fumatul pe suprafața gheții. Fumatul este permis numai în locuri (ușor vizibile) special amenajate;

– Introducerea în zona destinată patinajului a băuturilor alcoolice, armelor sau a altor obiecte ce pot periclita siguranța celorlalți participanți la agrement.

– Folosirea unui limbaj obscen (se riscă evacuarea din incinta bazei sportive);

– Ieșirea cu patinele în afara zonei destinată patinajului;

– Atitudinea ostilă, disprețuitoare față de personalul patinoarului și indicațiile acestuia;

– Să arunce pe gheață gunoaie sau resturi menajere (sticle, țigări, pungi, etc.).

Nerespectarea acestui regulament duce la evacuarea persoanei implicate, atât de pe gheață cât și din incinta patinoarului fără restituirea sumelor încasate, și ulterior, interzicerea accesului în baza sportivă pe o perioadă nedeterminată.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 826 ori

3.8
05

Comentarii

2 Comentarii la În această iarnă în orașul Cugir va fi amenajat un patinoar artificial. Vezi ce tarife sunt propuse

  1. jiji Răspunde

    26.11.2017 la 12:30

    O alta modalitatea de a fura bani de la bugetul local. De patinoar au cugirenii nevoie? Cand strazile si trotuarele sunt ca dupa razboi.

  2. Macelarul Răspunde

    11.01.2018 la 11:22

    Hoților…Furați Furați că sunt prosti destui..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.