cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Ieri și-a deschis porțile la Cugir Şcoala Postliceală „Med Farm-Speranţa”

Ieri și-a deschis porțile la Cugir Şcoala Postliceală „Med Farm-Speranţa”

Publicat în 18.09.2013 la ora 13:35

scoala-postliceala-med-farm-speranta-cugirIeri, 17 septembrie 2013, la Şcoala Gimnazială “Singidava” Cugir s-au deschis cursurile şcolii postliceale, în domeniul Sănătate şi asistenţă pedagogică, nivel 3 avansat, calificarea: asistent medical de farmacie şi asistent medical generalist, cursuri realizate de Fundaţia “Rad Med Speranţa Tg. Mureş.

Deschiderea inaugurală a avut loc în prezenţa directorului şcolii, dr. în Farmacie, Ioan Rad- prof. gradul I la Facultatea din Tg. Mureş şi a directorului adj. de la Şcoala Gimnazială “Singidava”, prof. Gabriela Lupu.

La festivitatea de începere a noului an şcolar, profesorul Ioan Rad a ţinut să le reamintească celor 37 de cursanţi că după finalizarea studiilor, oportunităţile de încadrare sunt: farmacie, cabinet medic de familie, clinici private, spital la diferite secţii: interne, neurologie, chirurgie, cardiologie, ortopedie, încadrare la farmacii, la fabrici de medicamente şi depozite farmaceutice.

Posibilităţi de lucru în străinătate. După cum ne-a declarat profesorul Rad, şcoala postliceală este încă deschisă pentru înscrierea în anul de învăţământ 2013-2014 şi a altor persoane care încă n-au reuşit să să se decidă, sau n-au avut timpul necesar pentru înscriere şi pe care îi aşteaptă la localul instituţiei de pe strada Ghe. Asachi.

C. P.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 786 ori

Ieri și-a deschis porțile la Cugir Şcoala Postliceală „Med Farm-Speranţa”
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *