cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Ieri la Cugir a avut loc lansarea volumului „Totul e bine când se termină prost” al jurnalistului clujean Walter Ghidibaca

Ieri la Cugir a avut loc lansarea volumului „Totul e bine când se termină prost” al jurnalistului clujean Walter Ghidibaca

Publicat în 11.08.2013 la ora 11:48

Câteva zeci de cugireni au sfidat sâmbătă căldura toridă de afară și au venit la Casa de Cultură, pentru a lua parte la prezentarea cărții „Totul e bine când se termină prost”, al cărei autor este  jurnalistul clujean Walter Ghidibaca. 

Walter_Ghidibaca_lansare_carte_Cugir_august_2013Și nu au avut decât de câștigat, pentru că toți participanții s-au ales cu o interesantă carte, oferită gratuit de autor, dar au avut ocazia să servească, din gustoasele prăjituri oferite de firma „Cugir Cupeakes”, care a prezentat o expoziție cu ocazia de lansare a cărții.
Evenimentul a debutat cu un recital de chitară clasică prezentat de Laurențiu și Andrada, după care pe fondul unor proiecții de film presărate cu secvențe pline de umor rusesc, autorul și-a prezentat volumul.
O carte, după cum mărturisea autorul, bazată pe o întâmplare reală, o palpitantă experiență petrecută în urmă unei vizite de documentare făcută în Siberia, după care au urmat opt luni petrecute în închisori din Moscova și Vladimir.
„Adevărul este că ceea ce s-a întâmplat în Siberia și apoi în închisoare a fost atât de straniu, încât și eu am fost convins că este cu totul altceva decât o detenție obișnuită. Și chiar dacă a fost cea mai neplăcută experiență a vieții mele, cartea pe care am scris-o v-o recomand ca pe o lectură ușoară și amuzanta”, a spus Walter Ghidibaca.
Despre carte și despre autor au vorbit Diana Țiganilă – referent în cadrul Casei de Cultură din Cugir, precum și cunoscuta actriță bucureșteană Maria Dodoc, originară din Cugir.

C. P.

Acest articol a fost citit de 456 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.