cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Ieri la casa orăşenească de cultură din Cugir a avut loc spectacolul “Mărţişor pentru mama”

Ieri la casa orăşenească de cultură din Cugir a avut loc spectacolul “Mărţişor pentru mama”

Publicat în 07.03.2013 la ora 9:30

Peste 100 de elevi şi preşcolari aparţinând instituţiilor de învăţământ din Cugir au prezentat miercuri, 6 martie, pe scena Casei Orăşeneşti de Cultură un deosebit de atractiv program artistic intitulat “Mărţişor pentru mama”.

Ca la o adevărată competiţie, tinere talente ale  şcolilor gimnaziale “Singidava”, Şcoala cu clasele I-VIII, nr. 3, precum şi micuţii de la grădiniţele “Prichindel”, “Voinicel” şi grădiniţa nr. 5, s-au întrecut într-un grandios spectacol, în faţa unei asistenţe care i-a aplaudat la scenă deschisă.

Copiii au recitat emoţionante versuri în care mama ocupă un rol central, s-a cântat despre primăvară şi frumuseţile ei, s-au prezentat dansuri populare mixte şi s-a interpretat muzică folk.

Meritul pentru reuşita acestui eveniment se datorează şi efortului depus, ca de fiecare dată, de către profesori, învăţători şi educatori care s-au străduit ca instituţia pe care o reprezintă să fie cea mai bună.

Manifestarea a fost organizată de Consiliul Local, Primărie şi Casa de Cultură cu sprijinul unităţilor de învăţământ prezentate mai sus.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 293 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.