Rămâi conectat

Politică

Ieri a avut loc la Cugir şedinţa de constituire a Biroului local al Alianţei Creştin Liberale (ACL)

cugirinfo.ro

Publicat

în

În prezenţa a 42 de participanţi (21 PNL şi 21 PDL), ieri,  4 august 2014,  s-a desfăşurat la Cugir, şedinţa de constituire a Biroului din Cugir al Alianţei Creştin Liberale.

Teban-si-Rosian  

În funcţiile de copreşedinţi ai Alianţei au fost aleşi Adrian Teban –preşedinte al organizaţiei Cugir a PNL (primarul oraşului Cugir) şi Radu Roşian- preşedintele democrat liberalilor din Cugir(director tehnic la Parcul Industrial din localitate).

Prim –vicepreşedinţi ai Alianţei au fost aleşi: Emil Nicolae Muntean- director general Parcul Industrial Cugir, Călin Furdui –administrator public la Primăria Cugir (ambii PNL), Marin Morariu –ing. şef S:C. U.M.Cugir şi Paul Kish –administrator firmă (din partera PDL).

În funcţiile de secretari generali ai noii formaţiuni au fost propuşi şi aleşi: Florin Arion –PNL şi Sorin Moldovan –PDL.

Au mai fost aleşi 16 vicepreşedinţi (câte 8 din fiecare partid care formează Alianţa).

De reamintit că Radu Roşian (PDL) şi Nicu;or Mihai (PNL) au fost aleşi, într-o recentă reuniune, covicepreşedinţi ai Alianţei pe Colegiul parlamentar Cugir –Zlatna.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Publicitate
6 Comentarii

6 Comments

 1. Avatar

  mircea

  05.08.2014 la 8:14

  Sa dai o limba unde ai scuipat acum cativa ani este mai mult decat jenant. O sa va mai voteze doar familiile voastre tradatorilor !

 2. Avatar

  alegator

  05.08.2014 la 11:42

  Niste nulitati de oameni care s-au asociat in vederea comiterii de cat mai multe infractiuni. Nu o sa mai pacaliti pe nimeni jegosilor !

 3. Avatar

  Beleaua

  05.08.2014 la 16:18

  Niște porci de oameni.. Au fost la conducere de la revoluție si pana acum… Sant plini de bani si cugereni nau ce pune pe masa.. La parnaie cu voi si cu basescu… Acolo sa muriți..

  • Avatar

   dan

   24.08.2014 la 2:14

   Pai asa se scrie: „cugereni nau ce pune pe masa” ?
   Invata gramatica inainte de a te exprima !!!

 4. Avatar

  birta barnabas

  28.08.2014 la 10:14

  Felicitari si mult succes!

  • Avatar

   birta barnabas

   28.08.2014 la 10:18

   Presa sătmăreană scrisă este în totalitate îngenunchiată de PSD. La voi în județ cum e? În Satu Mare, instituțiile publice ‘cumpără’ din bani publici spații editoriale cu argumentul de fațadă că trebuie să informeze cetățenii, dar în realitate se face o asiduă campanie electorală pentru actuala putere și este criticată fără noimă opoziția. Minciuna este la ordinea zilei. Adevărul este ascuns sub o campanie nemernică a PSD. Drepturile la replică ale opoziției nu sunt publicate, deși legea o impune. Conferințele de presă ale ACL sunt boicotate mediatic în Satu Mare sau bagatelizate. Zero transparență a informațiilor publice pe site-urile instituțiilor controlate de PSD. Opacitate totală la alocările banilor din taxele românilor. Zero răspuns la sesizarea legală pe care am depus-o la primăria din Negrești Oaș, dar citim cum taxele oșenilor din bugetul local au fost folosite de vicepremierul Dragnea (decorat ‘cetățean de onoare’ ieri, deși cu toții știm că singurul lui interes sunt afacerile personale din zonă) pentru a înmâna premiile cuvenite tinerilor și vârstnicilor conform legii. Așadar, campania PSD se duce cu banii românilor. Presa locală scrisă este plătită cu bani publici și cu banii furați tot de la români de către mafia PSD. Chem românii la rațiune și la obiectivitate, la adevăr și la sancționarea propagandei PSD pe banii publici, dar și să urmărească mult mai atent adevărul și pluralitatea opiniilor pe portalurile media on-line, mult mai echilibrate.

   Andreea PAUL

   Prim-Vicepresedinte al PDL,
   Deputat de Tara Oasului, Satu Mare
   Lector univ. dr. la Facultatea de Relatii Economice Internationale, ASE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politică

Miercuri, 22 martie 2023, femeile social democrate din Cugir și-au ales o nouă conducere

cugirinfo.ro

Publicat

în

În sala de reuniuni a Centrului Cultural Cugir a avut loc miercuri, 22 martie 2023, Conferința de dare de seamă și alegeri a Organizației de Femei a PSD Cugir, eveniment la care au fost prezente peste 100 de participante.

Au luat parte ca invitați: Marcela Daramus-președinta organizației de femei Alba a PSD, deputatul Radu Tuhuț – președintele Organizației Județene Alba a PSD, subprefectul Județului Alba, Corneliu Mureșan – secretar executiv al PSD Alba, ing. Mircea Trifan – președintele organizației Cugir a PSD – director general la Societatea Uzina Mecanică Cugir.

Conferința a ales un birou format din: președinte, trei vicepreședinți și 11 membri.

În funcția de președinte a fost aleasă Ancuța Mizgai – de profesie psiholog la Societatea Uzina Mecanică Cugir, iar ca vicepreședinți: Mirela Cutean, Julieta Isarie și Mihaela Găldău.

În funcșia de secretar a fost aleasă Georgiana Jurj.

Invitații au felicitat-o pe noua președintă a organizației și i-au urat mult success în noua sa misiune care i-a fost încrdințată.

„Felicitări și mult succes, Ancuța Mizgai, pentru alegerea ta în fruntea Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD) Cugir. Felicitări tuturor doamnelor alese astăzi în Biroul Politic OFSD Cugir! Mulțumesc domnului președinte PSD Cugir, Mircea Trifan și întregii sale echipe. Mulțumesc organizației PSD a județului Alba pentru sprijin acordat organizației de femei social democrate din Județ”, a ținut să transmită participanților, Marcela Dărămuș.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Județul Alba, prezent la Ședința Biroului Național al Seniorilor Liberali, destinată convocării Congresului din aprilie 2023

cugirinfo.ro

Publicat

în

În cursul zilei de ieri, 18 martie 2023, la Palatul Parlamentului din București s-a desfășurat  Ședința Biroului Național al Organizației Naționale a Seniorilor  Liberali, eveniment la care au luat parte reprezentanți ai tuturor organizațiilor liberale de pensionari din țară și din municipiul București.

Din partea organizației județene Alba a pensionarilor PNL a participat ing. Aurel Voicu, reales președinte al pensionarilor PNL Alba la alegerile din octombrie 2022.

Potrivit lui Voicu, reuniunea de la București a avut pe ordinea de zi 3 puncte: Pregătirea Congresului seniorilor liberali care va avea loc pe 28 aprilie 2023 (ocazie cu care s-a format o comisie de pregătire a congresului);  Discuții pe problemele organizatorice ridicate de filiale; Prezentarea moțiunilor celor 2 candidați la funcția de președinte al seniorilor PNL pentru desemnarea candidatului ce urmează a fi ales la Congresul din aprilie. Este vorba despre liberalii Lucrețiu Todoroiu și Victor Paul Dobre. Aceste moțiuni urmează să fie discutate în fiecare birou județean al organizațiilor de pensionari.

La ședința biroului central al organizației pensionarilor a luat parte parlamentarul Virgil Guran, vicepreședinte al PNL.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Sărmășan Andrei Călin și Cutean Maria Mirela sunt noii consilieri locali în tabăra social democraților din Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Consiliul Local Cugir a luat act de încetarea de drept a mandatelor de consilieri locali aparținând lui Sava Gheorghe (director general adjunct la Societatea Uzina Mecanică Cugir) și Mihu Valentin, aleși pe listele Partidului Social Democrat – organizația Cugir, la alegerile locale desfășurate în luna iunie 2020.

Locurile  celor doi fiind declarate vacante, au fost ocupate de următorii supleanți pe lista PSD și anume: Sărmășan Andrei – Călin, respectiv Cutean Maria Mirela.

Aceștia au depus jurământul și au fost validați în ședința extraordinară de astăzi, 18 noiembrie 2022, a Consiliului Local Cugir.

În ceea ce îl privește pe Sava Gheorghe, încetarea de drept a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local Cugir s-a produs ca urmare a opțiunii acestuia de a exercita calitatea de Director general adjunct la Uzina Mecanică Cugir, iar în cazul lui Mihu Valentin  încetarea de drept a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local Cugir a avut loc ca urmare a demisiei acestuia (prin schimbarea temporară a domiciliului în altă țară). De menționat că Sărmășan Andrei – Călin este salariat al Fabricii de Arme Cugir, iar Cutean Maria Mirela este angajată la Uzina Mecanică Cugir.

Potrivit art. 9, alin. 2, lit. b din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali, calitatea de consilier local încetează de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului, în caz de incompatibilitate sau demisie și se constată de către consiliul local, prin hotărâre, la propunerea primarului sau a oricărui consilier local.

 Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir