cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Ieri, 6 decembrie 2019, la Cugir a fost pornit iluminatul festiv dedicat sărbătorilor de iarnă

Ieri, 6 decembrie 2019, la Cugir a fost pornit iluminatul festiv dedicat sărbătorilor de iarnă

Publicat în 07.12.2019 la ora 13:17

Atmosferă de mare bucurie, ieri seară, pe bulevardul central al orașului Cugir, unde peste 200 de localnici au venit să asiste la aprinderea luminițelor din bradul de Crăciun și spectacolul de debut al evenimentelor consacrate sărbătorilor de iarnă.

Manifestarea, organizată de către Primăria Cugir și Centrul Cultural, în seara de Sfântul Nicolae a început printr-un concert de colinde susţinut de instrumentiștii Cercului de fanfară al Centrului Cultural Cugir, după care primarul Adrian Teban și viceprimarul Călin Furdui, alături de elevii care au obținut cele mai bune rezultate la învățătură, dar și la olimpiadele școlare au aprins luminițele din bradul de Crăciun.

A urmat apoi, un atractiv miniconcert de colinde susţinut de Ovidiu Pârjol și Opruța Deborah din Alba Iulia, iar finalul i-a aparținut artistului cugirean Vasile Palfi, care a încântat spectatorii, ca de fiecare dată, cu piesele sale de o mare sensibilitate.

De menționat că, toţi copiii au primit din partea organizatorilor dulciuri, oficiile de distribuire a acestora fiind făcute de către ,,îngerași, spiriduși, elfi”, membrii ai echipei teatrului de amatori din Cugir.

Inedit pentru această frumoasă seară (chiar dacă destul de răcoroasă) a fost parada și spectacolul oferit de invitații speciali ai evenimentului: Ceata de urși din Leorda Comănești (Bacău). Ei au defilat pe străzile orașului, până seara târziu, urmând să prezinte în zilele ce urmează, un minispectacol și pe scena amplasată în apropierea zonei ,,Complex”.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 403 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.